Webinar

20 stærke hacks og tools til din markedsføring

Emil & Potter er pjattet med tools, apps, services og små finurlige “hacks”, der gør livet som marketer lidt mere effektivt (eller bare lidt mere underholdende). 

Deltag i webinaret her og få inspiration, når de hver dukker op med 10 noller tools. Du bliver introduceret til (mindst) 20 tools, som du kan bruge i din egen markedsføring.

Når vi siger mindst 20 tools, er det fordi, du også er meget velkommen til at smide dine tools i kommentarsporet. Kan du se det for dig? Et inferno af cool tools! 

Om Emil og Potter

Emil er den strukturerede CMO og Co-founder hos Sleeknote på snart 9. år. Han er også kendt fra podcasten Marketing Brief, der har rundet +500 episoder (og har en dejlig sprød intro). Emil har altså mange marketingkilometer under kølerhjelmen – og er ikke bange for at dele.

Potter er den impulsive og lettere ustrukturerede Online Marketing Chef og Partner i Co3 gennem snart 12 år. Han er også lejrchef på MarketingCamp, der hvert år samler 450 deltagere. Og så er han vært på PotterCut. Én af de første danske podcasts om online markedsføring, der holder verdens længste pause.

Har du lyst til en time i godt selskab med de to herrer? Og blive introduceret til 20 noller tools? Så skal du tilmelde dig webinaret. 

Alt det praktiske

Hvornår er det?
Vi afholder webinaret 29. marts kl. 09:00.

Hvor lang tid varer det?
På bare én time får du masser af gode hacks og tools til at optimere din online markedsføring.

Hvem er målgruppen?
Dig, som arbejder med online markedsføring. 

Se en optagelse af webinaret
– og få vores nyhedsmails

Webinaret blev afholdt 29. marts 2022.

Fik du ikke set det? Så kan du her få et link til en optagelse af webinaret.