Nyt navn, stadig bare os

Nyt navn, stadig bare os

25.10.22

Vi er glade for at kunne præsentere en stor nyhed. For os. For dig betyder det formentlig ikke det store. Vi har nemlig fået nyt navn og blevet en del af noget større, men vi er stadig helt de samme.

Farvel til Visma, goddag til twoday

Du husker måske, at vi var en del af Visma. Det er vi ikke længere.

Pr. 30. september 2022 blev Custom Solutions-divisionen i Visma udskilt fra moderselskabet med henblik på at skabe en selvstændig førende nordisk udbyder af IT-løsninger og konsulentydelser med fokus på digital transformation. 

Tillad os at præsentere: twoday. Et nyt selvstændigt brand, som vi er pivstolte af at være en del af. Og altså også baggrunden for vores nye navn: twoday Co3.

Førende udbyder af IT-konsulentydelser

twoday har udsigt til at blive en af de største lanceringer inden for branchen og leverer IT-løsninger og konsulentydelser med fokus på digital transformation til mere end 8.000 kunder i den private og offentlige sektor.

twoday beskæftiger over 2.200 medarbejdere på sine 30 kontorer over hele Norden og i Litauen med fokus på kundespecifikke IT-løsninger, softwareudvikling, business applications, GovTech, Data & AI og cloud-løsninger.

I Danmark indgår følgende selskaber i twoday: Kapacity, Tabular Editor, MIND4iT, Two-Many, IT Minds, twoday og os selv.

Læs mere om twoday her: www.twoday.com og www.twoday.dk. Du kan også læse mere i denne pressemeddelelse.

“Jeg er rigtig glad for det nye samarbejde - både på vegne af vores kunder og kollegaer. Vi har et fælles mål om at levere brugbare løsninger, som gør hverdagen lettere, kundeoplevelsen bedre og bundlinjen højere. Samtidig med at vi kerer os om vores medarbejdere.”

Christian Søsted Poulsen
CEO, twoday Co3

Hvad betyder det for dig som kunde? 

I hverdagen er vi (stadig) bare os. Du kan ringe til dem, du plejer, og du kan møde os på de lokationer, du er vant til.

Men mangler vi styrke, specialister eller viden, kan vi nu trække på kompetencer fra mere end 2.200 højtkvalificerede fagfolk.

Vi vil stadig bare gerne være dit eneste bureau og skabe de bedste resultater sammen med dig.

 

Vi laver digitale løsninger, der får salget til at stige.

Ambitiøse planer for vækst og medarbejdere

Selvom twoday allerede er førende udbyder af IT-services med fokus på digital transformation, forventer vi at accelerere yderligere og samtidig tiltrække flere medarbejdere. 

twoday er ejet af CVC Capital Partners (CVC), en af verdens førende investeringsvirksomheder, som yder strategisk og finansiel støtte til twoday. Dermed er twoday godt rustet til at fortsætte sin vækstrejse og har bl.a. planer om en tredobling af omsætningen inden de næste fem år. 

Samtidig ønsker twoday at være den foretrukne arbejdsplads blandt talentfulde IT-folk. Det skal være meningsfyldt at gå på arbejde med spændende projekter og teknologier, som samtidig bidrager til kundernes og samfundets mest presserende udfordringer. 

Hvorfor twoday?

Navnet hentyder både til det tætte partnerskab mellem virksomhederne, som alle stræber efter at udvikle de bedste digitale løsninger til i dag og fremtiden.

Samtidig afspejler navnet, at vi altid er tilgængelige for vores kunder, at vi er nærværende, og at vi går op i at levere effektive løsninger til tiden. 

Selvom vi er blevet en del af twoday, fortsætter twoday Co3 som et selvstændigt selskab med samme ejere, medarbejdere og kontorer. Vi er altså akkurat, som du kender os - både i dag og i morgen.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål? Så kom forbi til en kop kaffe, eller giv os et ring. Vi er stolte af at være en del af denne nye, nordiske IT-koncern og vil hellere end gerne fortælle mere om det.

Christian Søsted Poulsen

CEO, twoday Co3

smartphone20941020

mailcsp@co3.dk

Christian Søsted Poulsen