Tea Solutions bliver til twoday Co3

Tea Solutions bliver til twoday Co3

04.11.22

Vi træder ind i efteråret på den allerbedste måde; med at få et nyt familiemedlem. Twoday har nemlig købt digitalbureauet Tea Solutions i Herning, som nu bliver en del af twoday Co3. 

Vækst på Umbraco

Tea Solutions udvikler komplekse websites og e-handelsløsninger på Umbraco-platformen (ligesom os). Med kunder som Coop Danmark og TDC NET har Tea Solutions vist sig på allerhøjeste hylde og styrker twoday Co3’s stærke Umbraco team.

Tea Solutions’ dygtige medarbejdere flytter ind på twoday Co3’s nye kontor i Herning.

Fælles ambitioner

Tea Solutions har siden 2007 hjulpet flere end 300 virksomheder med at få succes med digitalisering, fx Coop Danmark, TDC NET og Grillen Burgerbar.

“Sammen med twoday Co3 kan vi udleve vores nørdede drøm om at levere endnu mere komplekse Umbraco løsninger. Samtidig får vi mulighed for at tilbyde vores kunder en bredere og mere komplet palette inden for marketing og branding. Med en fortid i twoday Co3 kender jeg deres mindset og kultur, hvilket gjorde det til en nem beslutning at slå os sammen.”

Anders Burla
CEO og ejer, Tea Solutions

Co3 og Smartpage

Flere Umbraco kræfter

Behovet for online digitalisering, branding og markedsføring vil stige eksplosivt de kommende år. Med opkøbet af Tea Solutions øger vi vores Umbraco team, så vi har flere ressourcer og kompetencer til at indfri kundernes digitale potentiale.

Mød twoday Co3

  • 22 år gamle
  • Kontorer i Herning, Aarhus og København
  • 100 krøllede og snorlige digitale hjerner

Mød Tea Solutions

  • 15 år gamle
  • Kontor i Herning
  • 8 full stack udviklere
  • Umbraco specialister

“Vores mål er at gøre det nemmere for alle virksomheder at skabe vækst gennem digitalisering af vores kunders salg og marketing. Med Tea Solutions' dygtige udviklere får vi endnu flere muskler til at realisere vores vision, som er at skabe endnu gladere kunder.”

Christian Søsted Poulsen
CEO, twoday Co3

Hvad betyder det for dig som kunde? 

Det betyder, at vi nu har endnu flere hænder og hoveder til at forløse dit digitale potentiale. Derudover er det business as usual. 

Tea Solutions skifter navn til twoday Co3 i løbet af første halvår 2023. Ledelsen fortsætter uændret i Herning, blot på ny adresse på Haraldsgade.

Vi laver digitale løsninger, der får salget til at stige.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller vil du bare gerne sige tillykke? Så kom forbi til et glas, eller giv os et ring. Vi er ivrige efter at fortælle om familieforøgelsen.

Christian Søsted Poulsen

CEO, twoday Co3

smartphone20941020

mailcsp@co3.dk

Christian Søsted Poulsen

Anders Burla

CEO og ejer, Tea Solutions

smartphone61272526

mailab@teasolutions.dk

Anders Burla