Kom i lommen på dine kunder med en app

Der findes apps til næsten alt. Nogle virksomheder bruger apps til at styrke kunderelationer og salg. Andre optimerer interne processer for medarbejdere. Uanset hvilke forretningsmål du ønsker at realisere med en app, kan vi hjælpe dig.

Et teknisk fundament for gode brugeroplevelser

Ingen gider bruge en app, der ikke virker. Derfor skal der være styr på teknikken.

Hos twoday Co3 har vi specialiseret os i at udvikle hybrid apps. Det sikrer dig optimal performance og en effektiv udviklingsproces.

Vi kan tale længe om teknologi, men kort fortalt er hybrid apps karakteriseret ved en fælles kodebase, som vi bygger til Android og iOS. Derudover benytter vi React Native, som er et javascript framework udviklet af Facebook. Det fungerer bare.

Vores valg af teknologi er derfor din sikkerhed for udviklingen af en stabil og brugervenlig app.

2 inspirerende cases

Jespers Torvekøkken

Madspild er en kæmpe udfordring. Også for Jespers Torvekøkken, som leverer frokost til mange virksomheder. Derfor har vi udviklet en app, som giver medarbejderne mulighed for at til- eller framelde sig frokost fra dag til dag. Derudover kan de tilføje ekstra kuverter, hvis de eksempelvis har kunder på besøg. På den måde reducerer Jespers Torvekøkken både madspild og omkostninger. Velbekomme. 

Svendsen Sport

Hvordan sikrer man bedre købsoplevelser? For Svendsen Sport er en del af svaret at udvikle en app, der forenkler grossisters varebestilling. Helt konkret har vi udviklet en scanner app, som synkroniserer grossistens aktive kurv med webshoppen. Ka-ching.

Sådan får du en vild app – og ro i maven

Vi ved, hvad der virker. Derfor har vi udviklet en proces, som sikrer et godt resultat. Betyder det så, at du død og pine skal følge processen? Nej. Vi vurderer, hvad der giver bedst mening for dig og dit projekt.

Workshop

Vi holder en eller flere workshops for at blive klogere på jeres ønsker og behov for den nye app.

Kravspecifikation

Vi udvikler en kravspecifikation, der præsenterer formålet med produktet, en generel beskrivelse af projektet samt use cases.

Wireframing

Vi udvikler i samarbejde et wireframe ud fra kravspecifikationen. På den måde illustrerer vi appens interface.  

Design

Vi designer appens visuelle udtryk med udgangspunkt i jeres CVI, så det understøtter brandet.

Udvikling

Så skal der sættes strøm til designet. Vi udvikler i 14 dages sprints med efterfølgende funktionstests – I er derfor med på sidelinjen og kan komme med input. 

Test

Hvordan virker appen? Det er en god idé at teste­ – og derfor anbefaler vi, at I opsætter et testpanel for at undersøge, hvordan appen fungerer i brugernes hænder. 

Soft launch

Vi er der næsten. Her lancerer vi appen for en mindre brugergruppe. De giver feedback, så vi kan lave de sidste finjusteringer.

Hard launch

Yes! Appen er klar. Nu skal den lanceres til markedet – både på Google Play og App Store.

Selv den bedste app har dog ofte brug for lidt hjælp. Derfor er det en god idé at fortælle, hvorfor målgruppen bør hente den. Her kan vores venner i marketing hjælpe.

Kan vi lave alle slags apps?

Det korte svar er ja.

Det lidt længere svar er, at der ikke er nogen begrænsninger i forhold til funktionalitet. Du kan derfor få udviklet lige præcis den app, du drømmer om.

Eksempelvis udvikler vi apps, der underholder brugerne eller optimerer deres arbejdsdag. Vi udvikler også apps, der er centrum for kundeklubber med mulighed for at indsamle point og få specifikke tilbud.

Hvilken app har din virksomhed brug for?

Derfor vælger andre os

Det kan føles en smule “se-mig” at fremhæve egne kvaliteter. Når det er sagt, hører vi ofte, at kunder vælger at arbejde med os, fordi vi tilbyder et bredt team af specialister. Og fordi vi er dygtige og ærlige.

Her får du et team af tekniske nørder, UX-specialister og digitale designere. Det betyder, at du får udviklet din app ét sted – uden at skulle bøvle med mange forskellige bureauer.

Vil du vide mere?

Kunne du tænke dig at vide mere om, hvilke apps vi kan udvikle, eller hvilke vi allerede har udviklet for andre, så tøv ikke med at kontakte Mikkel. Drømmer du om din egen app, kan han også hjælpe med at opfylde den drøm.

Mikkel Belchuke
Head of Apps / Forretningskonsulent
+45 30 28 45 80
mb@co3.dk

Kontakt Cecilie for at høre mere om dine muligheder i HubSpot