Ny visuel identitet tydeliggør brandets DNA

IT Relation

Ny brand identitet for IT Relation

Udfordringen

Byg videre på et stærkt brand

Hverdagens IT Superhelte.

I mange år var sætningen – og den ikoniske superheltefigur – omdrejningspunkt for IT Relations branding og kommunikation. Virksomheden voksede, og det samme gjorde behovet for en ny fortælling.

Bag den nye fortælling står Henrik Hyldgaard, en selvstændig brand strateg og konceptudvikler. Han har udviklet IT Relations nye payoff Closer to Customers, som indkapsler virksomhedens løfte om et nærværende, proaktivt og problemløsende samarbejde.

Med det nye retningsgivende payoff på plads kom vi ind i billedet. For hvad betyder Closer to Customers for brandets visuelle identitet, webdesign og tone of voice? Det skulle vi finde ud af i samarbejde.

Løsningen

Løsningen ligger i navnet

Virksomhedsnavnet IT Relation giver et løfte om relationer. Det samme gør det nye payoff, Closer to Customers. Det ønsker vi at dyrke. I ord, design og billeder. 

Vi har udviklet en konceptuel skrivestil, hvor vi bygger tekster op omkring ordet ‘relation’. Det giver IT Relation mulighed for at tale om værdien af relationer. Om menneskelige relationer. Om forretningsrelationer. Om relationer mellem din IT og forretning. Mellem i dag og i morgen. 

Skrivestilens relationsbårne fokus styrker IT Relations brandfortællingen. Helt konkret tegner den billedet af en forretning, som kender og forstår kundernes udfordringer og behov, hvilket er afgørende i en IT-verden, der hele tiden rykker sig.

Kæmpe billboard annonce for IT Relation

Ved at bygge hero-sætninger op omkring ordet ‘relation’ får IT Relation en skabelon, som gør det enkelt at kommunikere brandets budskaber – både de bløde og de hårde. På den måde skaber vi et letgenkendeligt og sympatisk udtryk, der styrker brandets menneskelige fortælling.

Emil Fogh Barslev
Brand Strategist, twoday Co3

Mobilvisning af Instagram annonce for IT Relation

Mobilvisning er flere Instagram annoncer for IT Relation

Letgenkendelige relationer

Alle brands har brug for koder, som gør det let for mennesker at genkende brandet fra konkurrenterne. Så hvad gør man, når brandets mest genkendelige kode – IT Superhelten i dette tilfælde – udgår? 

Vores løsning er at forstærke fortællingen om det nye payoff, Closer to Customers. Her er den nye billedstil værd at fremhæve. Billedstilen viser relationen mellem mennesker – fx kunder og medarbejdere hos IT Relation – hvilket styrker troværdigheden og sætter et menneskeligt ansigt på kommunikationen.

Ny fotostil til IT Relation

IT Relation viser en ny vej for branchen

IT Relation havde et ønske, som de fleste virksomheder formentlig genkender: Hvordan kan man fremstå med en corporate seriøsitet og samtidig vise et menneskeligt nærvær? 

For IT Relation er svaret at balancere klassiske B2B-greb med modet til at bryde med branchens konventioner. 

Lad os dykke ned i det sidste. IT-branchen er blå. En smule distanceret. IT Relation er forskellige nuancer af rød, hvilket giver et varmt og samtidig professionelt udtryk. Det understreges af den nye font, Mont, som med sine runde former tilføjer særkende i en verden, der godt kan virke en smule firkantet.

Vi har udviklet en visuel brandmarkør, som tager udgangspunkt i i’et fra logoet. Det fungerer som et grafisk element, du kan skrue op og ned for den – og anvende den på tværs af materialer for at skabe brand-genkendelighed.

Gitte Horslund
Head of Design, twoday Co3

Abribus annonce for IT Relation

Resultatet

IT handler om relationer

IT Relation tror på, at stærke relationer skaber stærkere resultater. Det har de altid gjort. Nu siger de det højt.

Den revitaliserede brandfortælling tydeliggør, hvem IT Relation er – og hvad de lover kunderne. De menneskelige løfter er pakket ind i et nyt, strømlinet og luftigt udtryk. Alt i alt skaber det intern stolthed og styrker brandets relation til den voksende målgruppe af Enterprise-virksomheder.

Se IT Relations website

Nyt website til IT Relation

Mobilvisning af website til IT Relation

Mobilvisning af website til IT Relation

Udruling af ny visuel identitet for IT Relation på whitepaper, visitkort og e-bog

PowerPoint deck til IT Relation

Hvordan kan vi hjælpe dig? 

Bonnie hører gerne fra dig, hvis du står med en lignende udfordring. Hun er altid nysgerrig på nye projekter. Også dit.

Bonnie Groth Frølund

Strategic Business Developer og Head of Marketing Consulting

+ 45 32 26 68 17

E-mail