Website til Herlufsholm, der er let at vedligeholde

Herlufsholm

Skole & Kostskole i Næstved

Herlufsholm er Danmarks nok mest kendte skole og kostskole. Skolen er beliggende i Næstved og har uddannelser for dagelever og kostskoleelever fordelt på grundskole, gymnasie og IB.

Samarbejdet med twoday Co3 har bestået i at bygge et website ud fra et færdigt design. Resultatet er gennemført, indbydende og et af de lækreste blandt alle danske skoler.

Udfordringen

Website til Herlufsholm, der er let at vedligeholde

Herlufsholm havde et ønske om et nyt website, der i høj grad havde fokus på det grafiske element og den visuelle identitet. Det nye site skulle udskifte deres gamle løsning, der efterhånden havde mange år på bagen. Det smukke design er lavet af Charlie Tango, som leverede det færdige webdesign til vores webbureau.

Opgaven for vores vedkommende var at sørge for, at det tekniske fundament var klar til det 21. århundrede. Derfor blev løsningen bygget i det skalérbare og fremtidssikre Umbraco CMS. Platformen er et perfekt match, fordi den marketingansvarlige hos Herlufsholm ønskede, at det nye website blev væsentlig lettere at vedligeholde end forgængeren.

Opbygningsmæssigt er løsningen lavet med bånd, hvilket betyder at den webansvarlige hurtigt og nemt kan oprette nye undersider, rette i eksisterende eller tilføje ny tekst. Alt dette uden at skulle tænke over det designmæssige element. Det har vi sørget for altid fremstår ensartet, lækkert og 100% magen til det oprindelige design.

Vi er yderst tilfredse både med processen og det endelige resultat. Vi har følt os godt behandlet, og gennem dialog med twoday Co3 har vi hurtigt og nemt fået tilpasset siden til vores ønsker og behov. Vi er kun blevet mødt af kompetente og servicemindede medarbejdere. twoday Co3 får vores varmeste anbefalinger.

Christina Elvira Dahl
Marketing

Den tekniske løsning til Herlufsholm Skole og Kostskole danner fundamentet for et indbydende website, der er nemt at vedligeholde.

Løsningen

En ordentlig præsentation af kostskolen

Herlufsholm Skole og Kostskole er grundlagt i 1565 og er den ældste kostskole i Danmark. Dette forpligter, og derfor er det vigtigt, at den besøgende på websitet får en ordentlig præsentation af kostskolen. Førstehåndsindtrykket er vigtigt for den fremtidige optagelse.

Den besøgende bliver mødt af højkvalitetsbilleder overalt på websitet. Det er vigtigt, at det visuelle står knivskarpt – også på kostskolesiden. Her er billedet i skrivende stund et jordnært og hyggeligt stemningsbillede fra et af værelserne på kostskolen.

Aktivitetskalender

Aktiviteter er en central del af undervisningen på Herlufsholm. Det er vigtigt, at eleverne kan dyrke deres fritidsinteresser. Derfor gør Herlufsholm deres del for at tilbyde en række aktiviteter uden for undervisningen.

Aktivitetskalenderen er en oversigt for nye elever, hvor de kan se, hvilke aktiviteter skolen tilbyder, så nye elever kan orientere sig og blive inspireret forud for optagelse på Herlufsholm. Et udvalg, der er spækket med begivenhedsfyldte emner, som med garanti udvikler dig som menneske.

Aktiviteterne er vigtige for kommende elever, og de præsenteres flot i det skalérbare og fremtidssikre Umbraco CMS

Vi er stolte af og tilfredse med resultatet. Det er altid fedt at samarbejde med kunder, der har lysten til at gå i nye retninger og tænke ud af boksen. Dette har Herlufsholm gjort. Den færdige løsning adskiller sig markant fra andre skoler og gymnasier.

Anders Burla
Head of Umbraco / Solution Architect

Vi kan også hjælpe dig

Er du lige så vild med Herlufsholms website, som vi er? Kunne du tænke dig en lignende webløsning til din virksomhed, så er det bare at tage kontakt til os. Skal vi tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med en ny og lækker webløsning?

Anders Burla

Head of Umbraco / Solution Architect

+45 61 27 25 26

E-mail