Umbraco integrationer - øg din konkurrencedygtighed

31 januar 2020

Dataudveksling og integrationer

Hos twoday Co3 leverer vi websites og e-handelsløsninger med fuld integration til CRM- og ERP-systemer. Vi har stor ekspertise i at udvikle unikke integrationer, der skaber bedre resultater for vores kunder. Vores fokus er altid at bygge integrationsløsninger, der løser udfordringer hos vores kunder. Det er nemlig dét integrationer mellem flere forskellige systemer kan; løse udfordringer og gøre hverdagen lettere. 

I denne artikel forklarer vi nogle af de mange fordele ved at lave integrationer og dataudvekslinger mellem Umbraco og andre systemer.

Robotic Process Automation (RPA)

Robotic Process Automation (RPA) handler om automatisering af arbejdsgange, optimering af processer og om at få softwarerobotter til at løse dataopgaver hurtigere og mere sikkert end med menneskelig arbejdskraft. I sidste ende frigiver det ressourcer til medarbejderne, så de i stedet kan bruge tiden på de opgaver, som kræver menneskelig håndtering.

Vi har udviklet vores egen RPA-software: Infusion. Infusion er en softwarerobot, som nemt kan flytte data fra A til B. Med andre ord er det et synkroniseringsværktøk og den er et centralt bindeled i vores integrationsprojekter. Via Infusion kan vi nemlig automatisere en lang række arbejdsgange og processer og få et website til at tale sammen med lagersystemer, ERP-systemer og CRM-systemer, så man slipper for at flytte data fra det ene system til det andet. Det betyder at man kan nøjes med at vedligeholde sine data ét sted, og dermed slippe for manuel indtastning og overflytning af data.

Integrer flere datakilder til din Umbraco-løsning

I dag er bearbejdning af data afgørende for, at man som virksomhed kan træffe gode og velovervejede beslutninger. Men for at kunne træffe gode og velovervejede beslutninger kræver det, at man både kan indsamle og bearbejde data fra mange forskellige datakilder. Med Umbraco har du en bred vifte af muligheder for at forbinde en lang række datakilder til din Umbraco-løsning. Det betyder at du kan opbevare dine data der hvor det giver mest mening, og lave dataudvekslinger så dine data flyder uproblematisk og automatisk mellem dine systemer. Hos twoday Co3 er vi er stolte af vores kompetencer og evner til at lave integrationer og dataudvekslinger mellem Umbraco CMS og andre systemer.

Øg din konkurrencedygtighed med vores integrationer

Hos twoday Co3 er vi overbeviste om, at en af de bedste måder at øge sin konkurrencedygtighed på i dag, er ved at få mere ud af sine data. Langt de færreste virksomheder lykkedes med det i dag, hvorfor vi ved, at der ligger et stort potentiale for mange danske virksomheder.

Udover at man kan træffe bedre beslutninger, når man trækker på mere data, så kan man også opleve en lang række øvrige fordele, som kommer hele virksomheden til gavn.

Nogle af de største fordele ved at lave dataudvekslinger og integrationer er:

  • Automatiserede processer
  • Undgå menneskelige fejl
  • 100% opdaterede systemer
  • Større skalerbarhed

Automatiserede processer
Formålet med integrationer og RPA-software er at automatisere så mange arbejdsgange som muligt. Når vi arbejder med integrationer i Umbraco, bygger vi automatiserede processer, der får flere forskellige systemer til at tale sammen.

På denne måde slipper man for at skulle opdatere sine data mere end ét sted, og man slipper for manuel indtastning og overflytning af data. Automatisering skaber stor værdi i virksomheder, da det øger effektivitet og produktivitet, hvilket frigiver både tid og ressourcer til andre og vigtige arbejdsopgaver.

Undgå menneskelige fejl
Punktet her er i virkeligheden en følgevirkning - eller et resultat om man vil - af de automatiserede processer. Netop fordi vi tillader en softwarerobot at løse opgaver såsom opsamling og videredistribuering af data, så slipper medarbejdere for manuelle tasteopgaver og overførsler af data fra ét system til et andet. At have en softwarerobot til at flytte data minimerer risikoen for tastefejl.

Integrationer giver 100% opdaterede systemer
Hvis I vælger at lave integrationer mellem jeres CMS, ERP og CRM er I sikret 100% opdaterede systemer hele vejen rundt. Gennem integrationerne sikrer vi jer at ordrer, medlemshåndtering, fakturaer, leveringsplanlægning og andet synkroniseres på tværs af alle systemer.

Opnå stor skalerbarhed med integrationer
En anden fordel når man arbejder med integrationer til Umbraco er, at man kan få udviklet nye funktioner i takt med at behovet opstår. Umbraco er et system hvor vi kan udvikle skræddersyede løsninger, som sikrer, at din hjemmeside altid kan opfylde dine behov, uanset hvilke forandringer eller udfordringer i måtte stå overfor.

Vi har prøvet det før

Hos twoday Co3 er vi specialister i det vi laver, og vores store erfaring er din garant for et tilfredsstillende produkt. Det er langt fra første gang at vi integrerer andre systemer med Umbraco. Vi har med stor succes gennemført integrationer i mange vidt forskellige cases, og er derfor klædt godt på til at tage fat på enhver udfordring, hvad end du vil have lavet en integration med dit ERP eller CRM-system.

Vi tror på, at der altid og alle steder er plads til og mulighed for procesoptimering. Uanset hvilke udfordringer I står overfor, kan vi udvikle løsninger til jer helt fra bunden og dermed skræddersy en løsning, der er målrettet jeres behov. Vi er i stand til at imødekomme alle slags brancher og ønsker.

Kontakt os i dag

Vi er altid klar til at hjælpe dig med at få endnu mere ud af din forretning. Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Tobias Høst
Head of Aarhus / Seniorkonsulent
+45 20 81 91 01
tho@co3.dk

Tobias Høst expert i umbraco løsninger og websites