Umbraco website - hvordan og hvorfor?

11 maj 2020

Specialister i Umbraco websites

twoday Co3 er eksperter i at udvikle websites i Umbraco. Vi har bygget Umbraco hjemmesider og webshops siden 2008, hvilket gør os til et af de mest erfarne webbureauer i Danmark, når der skal udvikles, vedligeholdes eller ydes support på alle typer af Umbraco-hjemmesider. Vi bygger holdbare digitale løsninger helt fra bunden, men overtager også eksisterende hjemmesider fra vores kollegaer i branchen.

Vi har valgt at specialisere os blandt andet inden for Umbraco CMS. Vi er derfor det rigtige valg, når du skal have en ny hjemmeside, eller hvis du skal videreudvikle dit eksisterende Umbraco website. På denne side kan du læse meget mere om vores arbejde, og hvorfor du skal overveje at vælge os til at lave dit nye website.

Hvorfor skal du vælge Umbraco?

Der findes i dag mange forskellige content management systems (CMS) at vælge imellem når man skal lave en ny hjemmeside. Nogle af de mest populære CMS er:

  • Umbraco
  • WordPress
  • WIX
  • DRUPAL
  • JOOMLA

Der er mange gode grunde til at vælge Umbraco.

I modsætning til øvrige CMS så får du en lang række fordele som de andre kun delvist kan leve op til. Når du vælger at bruge Umbraco som CMS, får du blandt andet følgende fordele:

  • Uendelige muligheder for udvikling af funktioner og integrationer
  • Et unikt visuelt design
  • Den højeste grad af sikkerhed
  • Mulighed for at udvide din forretning til nye markeder

Få de funktioner din virksomhed har brug for

Der er ikke to virksomheder der er ens, og forskellige brancher og virksomheder har givet vis også forskellige behov og krav til, hvad deres hjemmeside skal kunne. Det ved vi, for vi samarbejder med mange typer af virksomheder. Med Umbraco kan du få en mere eller mindre standardiseret løsning, men vi udvikler også unikke funktioner til netop dig og din forretning. Vi kan hjælpe dig med at udfolde det digitale potentiale i din virksomhed, og vi hjælper dig med at løse dine tekniske udfordringer – hvad end du drømmer om et nyt website, en webshop eller et extranet. Vi udvikler de funktioner, du har brug for, for at du kan få succes med din digitale forretning.

Skab et unikt visuelt design

Opbygningen af dit website og specialudviklede funktioner er vigtigt, men det er det visuelle design også. Når vi bygger din hjemmeside, så sikrer vi både at alle funktioner virker efter hensigten, men vi sikrer også at layout og design stemmer overens med dine ønsker, så brugeroplevelsen bliver så god som mulig. Vi gør altid meget ud af at sikre, at de hjemmesider vi udvikler er funktionsdygtige og 100% mobilvenlige så de tager sig pænt ud på computer såvel som på smartphone og tablet.

Sov trygt om natten med Umbraco

En tredje fordel med Umbraco er, at du får en hjemmeside som ikke er lige til at hacke eller få til at gå ned. Umbraco er bygget på Microsofts .NET teknologi og skal være hostet på Microsoft servere. Dette, samt det faktum at kun certificerede udviklere kan udvikle på dit website, gør at risikoen for nedbrud eller hacking er minimal. Dette gør sig ikke gældende med blandt andet WordPress og WIX, som er relativt usikre systemer.

Udvid din forretning nemt og hurtigt til udlandet

En sidste stor fordel ved at vælge Umbraco er at din hjemmesideløsning både er langtidssikret og ikke mindst skalerbar.

Det vil sige at hvis du om tre, fire eller fem år pludselig er et helt andet sted med din forretning end du er i dag, og har brug for at udvide din forretnings tilstedeværelse til andre markeder, så kan det gøres nemt og hurtigt med Umbraco.

Skal dit firma have nyt website?

Hvis du skal have udviklet en ny hjemmeside til din virksomhed, er det afgørende at du har gjort dig nogle grundige tanker om, hvad din hjemmeside skal kunne og hvilke forretningsmæssige mål den skal understøtte. Dette kan være en meget omfattende proces, og det er ofte svært at samle alle inputs på tværs.

Derfor kan det være en stor hjælp at henvende sig til et webbureau som twoday Co3. Vi har været med til at udvikle hjemmesider og webshops til en bred vifte af virksomheder inden for en lang række brancher.

Vi har derfor mange års erfaring, som kan komme dig og din virksomhed til gavn. Vi ved både hvad der rør sig inden for webudvikling, og vi har oplevet, hvad der virker og hvad der ikke virker for vores kunder. Vi kan derfor også hjælpe dig med at få alt på plads, så dit nye website bliver en succes.

Vi kan gøre din nuværende hjemmeside endnu bedre

Hvis du på nuværende tidspunkt allerede har et Umbraco-website, så kan vi også hjælpe. Vores specialister er eksperter i at optimere eksisterende løsninger, så vores kunder kan nå deres mål og skabe endnu bedre resultater.

Vi har stor erfaring med at overtage løsninger fra andre kunder eller bureauer. Vi kan hurtigt identificere forbedringsmuligheder og sammen finde den rette løsning sammen med jeres virksomhed.

Altid hurtig assistance

Har du problemer med din Umbraco hjemmeside lige nu? Har du behov for hurtigt at få assistance til at komme online igen? Hos twoday Co3 hjælper vi alle i problemer, for vi ved hvor betydningsfuldt det er, hvis din hjemmeside er gået ned.

Vi hjælper dig online, også selvom du ikke er kunde hos os. Det kan du vælge at blive efterfølgende. Vent ikke med at kontakte os. Vi hjælper med at løse problemerne nu og her, så vi hurtigst muligt kan få din Umbraco hjemmeside online.

Kontakt os i dag

Vi vil gerne snakke helt uforpligtende med dig eller din virksomhed om en mulig løsning. Det kræver blot at du skaber kontakten. Vi glæder os til at indlede et samarbejde og skabe resultater for din virksomhed.

Tobias Høst
Head of Aarhus / Seniorkonsulent
+45 20 81 91 01
tho@co3.dk

Tobias Høst expert i umbraco løsninger og websites