Mangeårigt marketingsamarbejde

IT Relation

Corporate branding case

Hvem er IT Relation?

IT Relation er specialister i IT-outsourcing og digitaliseringsløsninger og fungerer ofte som kundernes eksterne IT-afdeling. Omdrejningspunktet for alt, hvad virksomheden beskæftiger sig med er forretning først – løsning bagefter. IT Relation er sat i verden for at forbedre kundernes forretning med IT.

IT Relation er tilstede i det meste af Danmark med kontorer i Herning, Aalborg, Kolding, Esbjerg, Aarhus og København har på blot 10 år mere end tidoblet antallet af ansatte fra 50 til +600 medarbejdere.

Eksterne marketingkollegaer 

Tilbage i 2013 kom IT Relation til os med et ønske om et nyt website, da deres eksisterende kommunikation ikke længere passede på virksomhedens værditilbud. På baggrund af grundigt indsigt og en strategisk SEO-indsats udviklede vi et nøglefærdigt website. 

Det var vigtigt for IT Relation at holde fast i identiteten som Hverdagens IT Superhelte, selv om kerneforretningen ikke længere alene baserede sig på Service Desk 24/7. Det lyttede vi til, og vi fik skabt et website, der genererede trafik og leads til nye forretningsområder.

Det blev startskuddet til et mangeårigt marketing-samarbejde, som er udvidet gennem årene i takt med, at IT Relation er blevet større, og flere IT-ydelser er kommet til. 

I dag fungerer vi som IT Relations eksterne marketingafdeling, der i samarbejde med IT Relation udarbejder KPI’er for marketing og lægger planer for, hvordan vi i fællesskab når målene. Vi har alle kompetencer i spil i vores 360 graders samarbejde med IT Relation og laver alt fra virksomhedens website og content til SoMe-kampagner, Google Ads og SEO-strategi. 

Samarbejdet bygger på tillid og stor forretningsforståelse. Men det baserer sig i høj grad også på målbare resultater. Vi opsætter mål for alt, hvad vi laver og rapporterer løbende ind til salg og marketing hos IT Relation.

IT Relations website

Website

Efter opkøb og konsolidering af flere selskaber havde IT Relation behov for et nyt website, der ville favne de nye ydelser og samtidig generere flere leads. På baggrund af flere workshops og brugerindsigt udviklede vi et website, der i højere grad adresserede brugerbehov samt kundernes pains og gains. Alt sammen med respekt for IT Relations ophav som Hverdagens IT Superhelte.

Website på mobil endhed

IT Relations website på mobil enhed

Nyt website til IT Relation

Vi har gennem 8 år haft stor glæde af vores samarbejde med Co3, hvor proaktivitet, forretningsforståelse og fleksibilitet udgør grundstenene.

Maria Lyng Christensen
Marketing Manager, IT Relation

Corporate brochure

Oftest er afsættet digitalt – men ikke altid. IT Relation havde behov for en fysisk profilbrochure, der kunne efterlades hos kunderne – og som ville bringe IT Relation tættere på kunderne. Vi har hjulpet med at udvikle design, layout, tekst og produktion af brochuren.

Ny corporate brochure

Branding af IT Relation på t-shirt

IT Relation branding case

Online annoncering på sociale medier

Annonce i Børsen

Marketing

I hverdagen fungerer vi som IT Relations højre hånd, når det handler om alle former for marketing. Og vi er inde over de fleste marketingdiscipliner og -kampagner. Vi sikrer den røde tråd, og at aktiviteterne spiller sammen og understøtter virksomhedens KPI’er.

Online marketing og branding på sociale medier

SoMe-annonce for IT Relation

Facebook-annoncering for IT Relation

IT Relations Facebook-annonce

IT Relation case årsrapport

Årsrapport

IT Relations årsrapport indgår som et væsentligt element i deres samlede kommunikative udtryk. Igennem de seneste tre år har vi hjulpet IT Relation med design, layout og copywriting, der matcher virksomhedens øvrige marketing-elementer.

IT Relation corporate brochure

Vil du vide mere? 

Så har Christian meget mere godt at sige om samarbejdet. Og han snakker gerne med dig om, hvordan du kan bruge os som din (egen) marketingafdeling.

Christian Poulsen

CEO / Adm. Direktør

+45 32 26 68 50

E-mail