Co3 søger en Art Director

Er du den, der tænker på koncepter fra morgen til aften? Den, der bremser op på elcyklen og finder notesblokken frem, fordi du får en genial ide? Og den, der kan se forskel på CMYK og RGB-farver? Så er du den, vi dagdrømmer om.

Vi leder efter en Art Director, som kan være med til at styrke vores kreative team. Det seneste år er vi blevet meget bedre, men vi har ikke ramt loftet. Det skal du hjælpe os med. Helt konkret skal du arbejde med at gøre B2B-virksomheder til genkendelige brands gennem stærke brandidentiteter og kampagner.

Hvad skal du kunne (alt det vi ønsker os)?

Du har erfaring som Art Director og kan fremvise en lækker Behance-portfolio – gerne med eksempler på brandudvikling, visuelle identiteter, kampagner og digitale universer.

Du kan tage opgaver fra start til slut – fra koncept-sætninger til webdesigns – men er samtidig okay med at slippe dem undervejs, hvis det giver mest mening for at få holdkabalen til at gå op.

Du er vant til at holde kundeworkshops, præsentere dine ideer og argumentere for dine løsninger.

Du forstår værdien af at inddrage og sparre med vores mange forskellige fagligheder.

Hvorfor søge job hos os?

Du får et job på et digitalt bureau, der vokser og vækster. Lige nu er vi 68 kollegaer, som du kan snakke med fagligt og socialt. Og du bestemmer selv, om du arbejder på kontoret i Aarhus eller Ikast (eller hjemmefra i op til 3 dage om ugen). Det vigtigste for os er, at det fungerer for dig.

Du får desuden:

  • Mulighed for faglig udvikling: Oplæring, konferencer og sparring
  • Udfordrende arbejdsopgaver
  • Dygtige kollegaer inden for analyse, UX, design, koncept, udvikling og online marketing
  • Ikke brug for en madpakke: Vi har gode frokostordninger både i Aarhus og Ikast
  • En løn, der matcher dine kvalifikationer
  • Fleksibilitet: Arbejd remote i op til 3 dage om ugen (hjemmefra, i sommerhuset eller hvor det passer dig)

Er det noget for dig?

Du er meget velkommen til at skrive en klassisk motiveret ansøgning og CV. Men har du travlt, eller taler din LinkedIn-profil for sig selv, så kan du også bare nøjes med et link til den og et par linjer – du står ikke dårligere i puljen af ansøgere af den grund.

Vedhæft eksempler på dit arbejde, hvis du vil blære dig ekstra meget.

Send det i en mail til Produktions- og HR-koordinator Kristine Lundsberg på kl@co3.dk med emnelinjen ’Art Director’.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at skrive til Head of Design Gitte Horslund på gh@co3.dk eller via LinkedIn.

Vi vil gerne have din ansøgning snarest. Og vi holder samtaler løbende, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning afsted.