Er du hamrende dygtig til at udvikle webløsninger, eller har du lyst til at blive det? Så er det måske dig, vi mangler i vores udviklingsteam i Valby, Herning eller Aarhus.

Om dig (eller vores ønsker til dig)

Det vigtigste er, at du er skrap til .NET programmering og ligesom os tænder på webudvikling. Har du samtidig interesse for e-handel, PIM og integrationer. Og er du fagligt stolt af dit arbejde (men ikke for stolt til at spørge en kollega til råds). Ja, så er du en af de ansøgere, vi jagter.

Hvad kommer du til at lave?

Du får en arbejdsdag, hvor du kommer til at rådgive om og udvikle på Dynamicweb CMS og Dynamicweb Ecommerce eller Umbraco. Det kan både være på større projekter og på mindre opgaver. Fælles for løsningerne er, at du udvikler dem i samarbejde med vores frontendudviklere, projektledere og ofte i tæt dialog med kunderne.

I twoday Co3 udvikler vi på Microsoft .NET stack med C# og MS SQL Server – plus på en række andre teknologier optimeret til webudvikling. 

Arbejd (næsten) hvorfra du vil – og gerne remote

Du bestemmer selv, om du arbejder fra vores kontor i Valby, Herning, Aarhus eller hjemmefra. Nogle arbejder bedst blandt kolleger. Andre er mere effektive derhjemme. Du må arbejde remote, (hvor du vil) i op til tre dage om ugen.

Hvorfor søge job hos twoday Co3?

Du får et job på et digitalt bureau, der vokser og vækster. Lige nu er vi +100, som du kan snakke med fagligt og socialt.

  • Mulighed for faglig udvikling: Konferencer, sparring og inspirationsmøder
  • Udfordrende arbejdsopgaver: Egen kundeportefølje og stort ansvar
  • Dygtige kollegaer inden for analyse, UX, design, koncept, udvikling og online marketing
  • En fantastisk frokostordning
  • En løn, der matcher dine kvalifikationer
  • Fleksibilitet: Arbejd remote i op til tre dage om ugen
  • Ingen faste vagter eller overarbejde. Hold fri, når du har fri.
  • En god stemning på kontoret med tid til bordfodbold og sjov

Er det noget for dig?

Du er meget velkommen til at skrive en klassisk motiveret ansøgning og CV. Men har du travlt, eller taler din LinkedIn-profil for sig selv, så kan du også bare nøjes med et link til den og et par linjer. Du står ikke dårligere i puljen af ansøgere af den grund.

Send det i en mail til HR-manager Anne Marie Dam på amd@co3.dk med emnelinjen ’Fullstack Udvikler’.

Har du spørgsmål til jobbet, er du også velkommen til at skrive til Udviklingschef Kevin Steffer på ks@co3.dk eller via LinkedIn.

Vi vil gerne have din ansøgning snarest. Og vi holder samtaler løbende, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning afsted.