Drømmer du om at mestre alle de tekniske kompetencer inden for webudvikling? Så har du muligheden for at blive en del af Midtjyllands dygtigste frontend-team.

Om jobbet

Du skal arbejde sammen med vores frontend-team, der implementerer user experience og funktionalitet i vores webløsninger.

I samarbejde med konsulenter, designere, udviklere og SEO-eksperter skal du finde de bedste løsninger. 

Som Junior Frontendudvikler får du udfordrende og afvekslende opgaver, som du måske ikke kan løse på egen hånd. Men vi hjælper dig, så du vokser med opgaven.

Du er selv med til at bestemme, hvor dit potentiale bringer dig hen hos os. Måske drømmer du om at ende som JavaScript ninja, CSS animations wizard eller usability Jedi. Hvis du har talentet og viljen, hjælper vi dig hele vejen.

Dine kvalifikationer

  • Du er god til HTML og CSS
  • Du har erfaring med JavaScript, jQuery og Bootstrap
  • Du har hørt om Sass, Gulp og Git
  • Du ved hvad C# er

Om dig

Måske er du Multimediedesigner eller Datamatiker. Det er ikke så vigtigt, bare du brænder for at arbejde med web og frontend.

Det er et plus, hvis du har erfaring fra branchen, men ikke et krav. Bare du er engageret og har mod på at lære.

Hvorfor søge job ved os?

Du får et job på et digitalt bureau, der vokser og vækster. Lige nu er vi 60+ mand, som du kan snakke med fagligt og socialt.

Hver anden uge mødes frontend-teamet til en faglig session, hvor vi vidensdeler og diskuterer ny teknologi. Agendaen er ikke fast. Alle kan byde ind med det, de brænder for. Også dig.

En gang om året tager vi på konference. En god konference udfordrer din nuværende måde at tænke på og giver konkrete takeaways, der gør dig til en bedre udvikler. Og så er det i øvrigt både sjovt, festligt og hyggeligt. Tidligere har vi været til Mobilism i Amsterdam, CSSconf i Berlin og ColdFront i København.

Er det noget for dig?

Du er meget velkommen til at skrive en klassisk motiveret ansøgning og CV. Men har du travlt, eller taler din LinkedIn-profil for sig selv, så kan du også bare nøjes med et link til den og et par linjer – du står ikke dårligere i puljen af ansøgere af den grund.

Vedhæft eksempler på dit arbejde, hvis du vil blære dig ekstra meget.

Send det i en mail til Direktør Christian Søsted Poulsen på csp@co3.dk med emnelinjen ’Junior Frontendudvikler’.

Har du spørgsmål til jobbet, er du også velkommen til at skrive til Head of Frontend Jesper Holm Damgaard på jd@co3.dk eller via LinkedIn.

Vi vil gerne have din ansøgning snarest – og vi holder samtaler løbende.