Co3 søger en Social Ads Specialist

Vil du sidde med fingrene i online marketing-maskinrummet, være det udførende led og drive det hele i mål? Så er det måske dig, vi savner i vores online marketing-team.

Hvad skal du kunne?

Som Social ads specialist bliver du en vigtig spiller på holdet hos Co3. Du får et direkte ansvar for eksekvering af online marketingopgaver for vores kunder. Din rolle er at opsætte og drive konkrete kampagner på de sociale medier, bidrage med din specialistviden ind mod kampagnearbejdet og medvirke til en stærk relation i samarbejdet med vores kunder. Du nyder at have fingrene nede i maskinrummet og får et kick ud af at skrue på performance og teste nye opsætningsmuligheder af, så dine kunder hele tiden får mest mulig ud af deres annoncekroner.

Hvem er du?

Det er en fordel, hvis du er allerede har erfaring fra et digitalt bureau, men ikke et must. Vi hjælper med at klæde dig på fagligt, så det vigtigste er, at du har lyst til at blive 100-meter-mester i de forskellige annoncetools. Du skal arbejde selvstændigt med annoncering på Facebook og LinkedIn og være hjemmevant i Google Analytics. Hvis du kan lide at tænke i koncepter og kampagner, er det et ekstra plus.

Derudover skal du:

 • have en god ”kommerciel” marketing uddannelse  - eller på anden vis har erhvervet dig en god forståelse for marketing arbejdet.
 • synes, det er hamrende sjovt at arbejde med online markedsføring
 • vide, hvad der forvandler besøgende til kunder
 • være god med ord og have et godt visuelt øje
 • overbevise os om, at du brænder for faget, uanset om du er skolet eller selvlært
 • være en team-player

Hvorfor søge job ved Co3?

Du får et job på et digitalt web- og marketingbureau, der vokser og vækster. Lige nu er vi +100 mand, som du kan snakke med. Fagligt såvel som socialt.

Jobbet er placeret i Herning eller Aarhus, med mulighed for hjemmearbejde op til 2 dage i ugen.

Du får desuden:

 • Mulighed for faglig udvikling: Oplæring, konferencer og tværfaglige inspirationsmøder - vi er et hus fyldt med nørdede specialister, og vi nyder godt af at lære fra hinanden
 • Udfordrende arbejdsopgaver: Egne kunder og stort ansvar
 • Dygtige kollegaer inden for analyse, UX, design, konceptudvikling, webudvikling og online marketing
 • Ikke brug for en madpakke. Vi har gode frokostordninger
 • En løn, der matcher dine kvalifikationer
 • Fleksibilitet: Arbejd remote i op til to dage om ugen (hjemmefra, i sommerhuset, eller hvor det passer dig)

Lyder det som noget for dig?

Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Du er meget velkommen til at skrive en klassisk motiveret ansøgning og CV. Men har du travlt, eller taler din LinkedIn-profil for sig selv, så kan du også bare nøjes med et link til den og et par linjer – du står ikke dårligere i puljen af ansøgere af den grund.

Vil du blære dig ekstra meget, kan du også vedhæfte eksempler på dit arbejde.

Send din ansøgning til Produktionsleder – Marketing, Kristine Lundsberg på kl@co3.dk med emnelinjen ’Social Ads Specialist’. 

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at skrive til Online Marketing Chef Ib Potter på ip@co3.dk eller via LinkedIn.

Vi vil gerne have din ansøgning snarest. Og vi holder samtaler løbende, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning afsted.