Co3 søger en Digital Forretningsudvikler

Vi søger en strategisk stærk og kommercielt tænkende Strategic Business Developer til vores kontor i Aarhus eller Herning.

Kan du rådgive kunder om digital marketing og branding? Og har du sans for at skabe relationer til digitalt ambitiøse kunder? Og kan du drive kompetente teams? Så har vi måske drømmejobbet til dig.

Om jobbet

Som Strategic Business Developer får du en indflydelsesrig rolle med kommercielt ansvar i vores branding- og marketingafdeling. Du får ansvaret for din egen kundeportefølje, hvor du både vedligeholder eksisterende kunderelationer og hjælper med at åbne døre til nye.

Din rolle er at udvikle kundernes forretning digitalt og sikre en stærk relation i samarbejdet. Du skal fungere som strategisk og kommerciel sparringspartner for både kunden og afdelingens konsulenter og specialister.

Dine arbejdsopgaver består fx i:

 • At sikre strategiske og langvarige samarbejder, hvor du driver og udfordrer kunderne på nye marketingtiltag
 • At skabe forståelse for kundernes forretning, hvor du ser muligheder for vækst gennem branding- og marketingindsatser
 • At udvikle idéer og oplæg på marketingindsatser til kunden i samarbejde med vores marketing specialister
 • At følge op på resultaterne og videreudvikle kunderne herfra
 • Udvikle og vedligeholde kommercielle tiltag i vores marketing afdeling, der er med til at sikre den fortsatte vækst

Hvem arbejder du sammen med?

Du arbejder tæt sammen med vores dedikerede marketing teams, hvor du er ansvarlig for fremdrift på opgaverne og at målene indfries. Det er dig, der skal sikre, at dine kunder får mest muligt ud af deres digitale tilstedeværelse og af deres marketing budget.

Du skal være tæt på dine kunder, forstå deres forretning og rådgive dem til de løsninger, der sikrer, de indfrier deres digitale ambitioner. Det kræver, at du har en solid forretningsforståelse og kan matche C-level profiler hos kunder, der er digitalt ambitiøse.

Når du har afstemt ambitioner, økonomi, handleplaner og målsætninger med kunden, tager vores projektledere og konsulenter over og eksekverer strategien og sikrer løbende rapportering til kunden. Du har ansvaret for opfølgningsmøder med kunden, hvor du præsenterer resultater og ikke mindst nye marketinginitiativer, der konstant flytter kundens forretning.

Hvem er du?

Din baggrund er ikke afgørende for jobbet. Men vi forestiller os, at du har en solid digital erfaring, der gør, at du kan rådgive vores kunder på et strategisk niveau.

Måske er du:

 • Uddannet fra en kommerciel uddannelsesinstitution
 • Erfaren fra en lignende stilling – gerne med mindst 3-5 års erfaring
 • En social, udadvendt person med et stort drive
 • Kommunikativ stærk og kommercielt tænkende
 • Særlig god til at bygge stærke relationer til kunder og kolleger – og har formentlig et stort netværk, som du ikke er bange for at bruge.

Hvorfor søge job hos twoday Co3?

Du får et job på et digitalt bureau, der vokser og vækster. Lige nu er vi +100 kollegaer, som du kan snakke med fagligt og socialt. Vi er desuden en del af et af Nordens største IT-konsulenthuse med høje ambitioner og spændende udviklingsmuligheder.

Hos os bestemmer du selv, om du arbejder på kontoret i Aarhus eller Herning. Du har desuden mulighed for hjemmearbejde i op til 2 dage om ugen afhængig af hvad, der er brug for i arbejdet med kunderne. Det vigtigste for os er, at det fungerer for dig.

Du får desuden:

 • Mulighed for at investere i et attraktivt medarbejder-aktieprogram
 • Faglig udvikling: Konferencer, sparring og inspirationsmøder
 • Udfordrende arbejdsopgaver: Egen kundeportefølje og stort ansvar
 • Dygtige kollegaer inden for analyse, UX, design, branding, udvikling og marketing
 • En fantastisk frokostordning
 • En løn, der matcher dine kvalifikationer
 • Fleksibilitet: Arbejd remote i op til 2 dage om ugen

Er det noget for dig?

Stillingen er fuldtid, arbejdsstedet er Aarhus eller Herning, og opstart er hurtigst muligt – men vi venter gerne på den helt rette kandidat.

Har du spørgsmål til jobbet eller behov for mere information, er du velkommen til at kontakte Bonnie Groth Frølund, Head of Marketing Consulting, på bonnie.frolund@co3.dk eller +45 32266817.

Ønsker du at søge, skal du sende din ansøgning samt CV til Anne Marie Dam. Send det i en mail til annemarie.dam@co3.dk med emnelinjen ’Strategic Business Developer’.

Vi vil gerne have din ansøgning snarest. Og vi holder samtaler løbende, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning afsted.