Teknisk Webudvikler til serviceteam

Har du erfaring med nogle af disse teknologier: HTML, CSS, jQuery, databaser og IT, eller kan du måske programmere C#? Kan du smile i en telefon og yde kundeservice som i Matador-tiden? Så læs videre. Vi har et fantastisk job til dig.

Om dig (eller vores ønsker til dig)

Du er en god allround teknisk webudvikler, som kan hjælpe vores kunder med mindre opgaver og klargøring af IT til dine kolleger (Windows/Mac). Dine arbejdsopgaver vil vil være inden for webshops og websites bygget på Dynamicweb CMS (HTML, CSS, JQuery, .NET, C#). IT-miljøet er Windows Server-baseret.

Du nyder at hjælpe andre og kan flytte en kunde fra frustreret til begejstret. Og så brænder du for at arbejde med websites og e-commerce og har en god ordenssans.

Din baggrund er ikke afgørende. Måske er du Multimediedesigner, Web Integrator eller intern webmaster. Uanset hvad, er der mulighed for at opbygge en karriere som webudvikler eller andre retninger inden for web.

Hvad kommer du til at lave?

1st level support i brugen af Dynamicweb CMS. Hvis du ikke har erfaring med Dynamicweb, hjælper vi dig op i fart. Du besvarer de fleste spørgsmål selv og får hjælp til de mest nørdede af en af dine kolleger.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde på bureau eller som konsulent/freelance.

Arbejd (næsten) hvorfra du vil – og gerne remote

Du bestemmer selv, om du arbejder fra vores kontor i Ikast eller i Aarhus eller hjemmefra. Nogen arbejder bedst blandt kolleger – andre er mere effektive derhjemme.

Du må arbejde remote (hvor du vil) i op til 3 dage om ugen. Vores kontor på Aarhus Ø har i øvrigt drøngod udsigt over vandet i Aarhus bugt. Men om du ønsker udsigt til Blå Kors i Ikast eller bølgeskum og Den Permanente, er op til dig ;-)

Hvorfor søge job hos Co3?

Du får et job på et digitalt bureau, der vokser og vækster. Lige nu er vi 61 mand, som du kan snakke med fagligt og socialt.

  • Mulighed for faglig udvikling: Konferencer, sparring og inspirationsmøder
  • Udfordrende arbejdsopgaver: Egen kundeportefølje og stort ansvar
  • Dygtige kollegaer inden for analyse, UX, design, koncept, udvikling og online marketing
  • En fantastisk frokostordning
  • En løn, der matcher dine kvalifikationer
  • Fleksibilitet: Arbejd remote i op til tre dage om ugen

Er det noget for dig?

Du er meget velkommen til at skrive en klassisk motiveret ansøgning og CV. Men har du travlt, eller taler din LinkedIn-profil for sig selv, så kan du også bare nøjes med et link til den og et par linjer. Du står ikke dårligere i puljen af ansøgere af den grund.

Send det i en mail til Direktør Christian Søsted Poulsen på csp@co3.dk med emnelinjen ’Teknisk webudvikler til serviceteam’.

Har du spørgsmål om jobbet, er du også velkommen til at skrive til Udviklingschef Kevin Steffer på ks@co3.dk eller via LinkedIn.

Vi vil gerne have din ansøgning snarest, og vi holder samtaler løbende.