Kan du udvikle kreative kampagner og skrive tæskelækre tekster om alt fra varmepumper til Cloud-løsninger? Så kan vi ikke vente med at høre fra dig.

Hvad skal du?

Den korte, og næppe overraskende, version er, at du skal skrive. Rigtig meget.

Den lidt længere version er, at du skal tænke. Før dine fingre kan danse jitterbug på tastaturet, skal du nemlig vide, hvad du gerne vil fortælle. Vi beder om folks kostbare tid, så hvad skal de huske? Og hvad vil du have dem til at gøre? 

Når du fortæller din mor, at du er tekstforfatter, tror hun måske, du er ved at skrive en roman. Det er du måske også, men ikke sammen med os. På kontoret kommer du til at skrive:

 • Landingssider
 • Hjemmesidetekster
 • SoMe-annoncer – både de kreative og de kedelige
 • E-bøger
 • Og ikke mindst: E-mail marketing-kampagner

Ekstra smæk på e-mails

Vores arbejde er meget enkelt. Vi er en succes, når kunderne får flere kunder med vores hjælp. Her bliver e-mail marketing vigtigere og vigtigere. Det er derfor et kæmpe plus, hvis du har erfaring med at udtænke og udføre større e-mail marketing-kampagner – gerne for B2B-brands.

Og nej, du kommer ikke kun til at skrive e-mails. Men vi håber på, at du vil være med til at sætte ekstra fut på den del af forretningen.

Hvem er du?

Du er god til at skrive. Beviseligt. Det betyder ikke, at du skal have mange års erfaring, for kvalitet er svært at kvantificere. Du må dog gerne have lært at arbejde. 

Vores mange B2B-kunder har en uofficiel konkurrence om at sælge de mest komplekse produkter. Det stiller store krav til dig. 

Du skal helt konkret være god til at forstå kundens forretning og oversætte kompleks information til interessante budskaber. Du skal også synes, det er sjovt, for ellers smutter du om seks måneder. 

Nu har vi skrevet “skal” fire gange i dette afsnit. Det er lige voldsomt nok, for der er ingen facitliste. Lad os derfor afslutte med det vigtigste: Du skal være dig selv.

Hvorfor søge job ved os?

Du får et job på et digitalt bureau, der vokser og vækster. Lige nu er vi 62 mand, som du kan snakke med. Fagligt og socialt. Og du bestemmer selv, om du arbejder på kontoret i Aarhus eller Ikast (eller hjemmefra i op til 3 dage om ugen). Det vigtigste for os er, at det fungerer for dig.

Du får desuden:

 • Mulighed for faglig udvikling: sparring, konferencer og inspirationsmøder
 • Udfordrende arbejdsopgaver: Egne kunder og stort ansvar
 • Dygtige kollegaer: Et team af content marketing-specialister
 • Ikke brug for en madpakke: Vi har en lækker frokostordning
 • En løn, der matcher dine kvalifikationer
 • Fleksibilitet: Arbejd remote i op til 3 dage om ugen (hjemmefra, i sommerhuset eller hvor det passer dig)

Noget for dig?

Du er meget velkommen til at skrive en klassisk motiveret ansøgning og CV. Men har du travlt, eller taler din LinkedIn-profil for sig selv, så kan du også bare nøjes med et link til den og et par linjer – du står ikke dårligere i puljen af ansøgere af den grund.

Send din ansøgning til Produktions- og HR-koordinator Kristine Lundsberg på kl@co3.dk med emnelinjen ’Tekstforfatter’. 

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at skrive til Head of Creative Cecilie Storm Henriksen på cs@co3.dk eller via LinkedIn.

Vi vil gerne have din ansøgning snarest – og vi holder samtaler løbende.