Søg job som Umbraco FE Udvikler hos Co3

Har du stor passion for Umbraco udvikling, og ønsker du at blive en del af et ambitiøst og stærkt Umbraco team? Så er det måske dig, vi mangler i vores udviklingsteam i Valby, Herning eller Aarhus.

Om dig (eller vores ønsker til dig)

Det vigtigste er, at du er skrap til .NET programmering, har arbejdet med det gule CMS, og at du ligesom os tænder på Umbraco. 

Men lige så vigtig den høje faglighed er, er humor og et godt fællesskab også en stor del af hverdagen hos twoday Co3. Her skal du helst kunne grine af eller med dine kolleger minimum én gang dagligt. 

Vi kan bedst lide at gå på arbejde, når vi kan hygge os samtidigt. Vi er seriøse og professionelle, men her er også højt til loftet og en uformel (næsten useriøs) tone.

Hvad kommer du til at lave?

Som Umbraco Backendudvikler får du en arbejdsdag, hvor du kommer til at udvikle på vores Umbraco Headless setup for vores dejlige kunder. Det kan både være på større projekter og på mindre opgaver. Fælles for løsningerne er, at du udvikler dem i samarbejde med vores frontendudviklere (én af dem er Jan Skovgaard, som faktisk lige er udnævnt som Umbraco MVP for 8. gang i træk), projektledere og ofte i tæt dialog med kunderne.

I twoday Co3 udvikler vi på Microsoft .NET stack med C# og MS SQL Server – plus på en række andre teknologier optimeret til webudvikling. Vi elsker at bygge fede løsninger, hvor kommunikation, design, en fed brugeroplevelse og lækker kode smelter sammen i en perfekt simreret.

Arbejd (næsten) hvorfra du vil – og gerne remote

Du bestemmer selv, om du arbejder fra vores kontor i Valby, Herning, Aarhus eller hjemmefra. Nogle arbejder bedst blandt kolleger. Andre er mere effektive derhjemme. Du må arbejde remote, (hvor du vil) i op til tre dage om ugen.

Hvorfor søge job hos twoday Co3?

Du får et job på et digitalt bureau, der vokser og vækster. Lige nu er vi +100, som du kan snakke med fagligt og socialt.

  • Mulighed for faglig udvikling: Konferencer, sparring og inspirationsmøder
  • Udfordrende arbejdsopgaver: Egen kundeportefølje og stort ansvar
  • Dygtige kollegaer inden for analyse, UX, design, koncept, udvikling og online marketing
  • En fantastisk frokostordning
  • En løn, der matcher dine kvalifikationer
  • Fleksibilitet: Arbejd remote i op til tre dage om ugen
  • Ingen faste vagter eller overarbejde. Hold fri, når du har fri.
  • En god stemning på kontoret med tid til bordfodbold og sjov

Så hvis du har lyst til at blive en større brik i en mindre motor med store ambitioner. Og hvis du synes det kunne være fedt at præge vores udviklingssetup, så kontakt os hurtigst muligt.

Er det noget for dig?

Du er meget velkommen til at skrive en klassisk motiveret ansøgning og CV. Men har du travlt, eller taler din LinkedIn-profil for sig selv, så kan du også bare nøjes med et link til den og et par linjer. Du står ikke dårligere i puljen af ansøgere af den grund.

Send det i en mail til Adm. Direktør Christian Poulsen på christian.poulsen@co3.dk med emnelinjen ’Umbraco Backendudvikler’.

Har du spørgsmål om jobbet, er du også velkommen til at skrive til Udviklingschef Kevin Steffer på kevin.steffer@co3.dk eller via LinkedIn.

Vi vil gerne have din ansøgning snarest. Og vi holder samtaler løbende, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning afsted.