Søg job som Umbraco FE Udvikler hos Co3

Vi søger en senior frontend profil til videreudvikling af state-of-the-art Umbraco Headless til vores kontor i Valby, Herning eller Aarhus. Er du hamrende sej til SPA på den der seje måde, (vi benytter Vue.js) er du nok også en spændende profil for os.

Sidder du hos et større bureau og er et mindre tandhjul i en stor motor? Er du måske kommet for langt væk fra Umbraco CMS'et? Har du erfaring med eller brænder for en hverdag med Headless og microservices? 

Hvis du kan svare ja til bare ét af ovenstående spørgsmål, så skal du læse videre. 

Om dig (eller vores ønsker til dig)

Du er nysgerrig og en hardcore teknisk frontender – gerne med flere års erfaring med Umbraco eller SPA frameworks. Og så er du hamrende dygtig til at udvikle webløsninger. Men lige så vigtig den høje faglighed er, er humor og dårlige jokes også en stor del af hverdagen hos twoday Co3. Her skal du helst kunne grine af eller med dine kollegaer minimum en gang dagligt. 

Vi kan bedst lide at gå på arbejde, når vi kan hygge os samtidigt. Vi er seriøse og professionelle, men her er også højt til loftet og en uformel (næsten useriøs) tone.

Hvad kommer du til at lave?

20% af de danske Umbraco-huse arbejder rendyrket med Headless. twoday Co3 er et af disse. Vi er allerede langt med vores Headless setup, men vi har brug for skarpe hoveder til at præge og udvikle dette setup. Og det er her, du kommer ind i billedet.

Målet er at bygge og videreudvikle det hurtigste og mest smidige Headless setup på det danske marked. Vores kunder efterspørger nemlig en fleksibel og skalérbar platform, der kan skabe komplekse datadrevne websites og commerce-løsninger.

Vi bruger Umbraco, når tingene ikke passer ned i vores Espresso. Det kalder vi specialløsninger. Ikke så fancy eller konceptualiseret, men det er netop dét, det er. Nemlig et Headless setup, som vi bruger til at skræddersy (ja det siger vi stadig i 2022, fordi vi jo i bund og grund er nogle bonderøve) løsningen præcis til kundens behov. 

Arbejd (næsten) hvorfra du vil – og gerne remote

Du bestemmer selv, om du arbejder fra vores kontor i Valby, Herning, Aarhus eller hjemmefra. Nogle arbejder bedst blandt kolleger. Andre er mere effektive derhjemme. Du må arbejde remote, (hvor du vil) i op til tre dage om ugen.

Hvorfor søge job hos twoday Co3?

Du får et job på et digitalt bureau, der vokser og vækster. Lige nu er vi +100, som du kan snakke med fagligt og socialt.

  • Mulighed for faglig udvikling: Konferencer, sparring og inspirationsmøder
  • Udfordrende arbejdsopgaver: Egen kundeportefølje og stort ansvar
  • Dygtige kollegaer inden for analyse, UX, design, koncept, udvikling og online marketing
  • En fantastisk frokostordning
  • En løn, der matcher dine kvalifikationer
  • Fleksibilitet: Arbejd remote i op til tre dage om ugen
  • Ingen faste vagter eller overarbejde. Hold fri, når du har fri.
  • En god stemning på kontoret med tid til bordfodbold og sjov

Så hvis du har lyst til at blive en større brik i en mindre motor med store ambitioner. Og hvis du synes det kunne være fedt at præge vores udviklingssetup, så kontakt os hurtigst muligt.

Er det noget for dig?

Du er meget velkommen til at skrive en klassisk motiveret ansøgning og CV. Men har du travlt, eller taler din LinkedIn-profil for sig selv, så kan du også bare nøjes med et link til den og et par linjer. Du står ikke dårligere i puljen af ansøgere af den grund.

Send det i en mail til HR-manager Anne Marie Dam på amd@co3.dk med emnelinjen ’Umbraco FE Udvikler’.

Har du spørgsmål om jobbet, er du også velkommen til at skrive til Udviklingschef Kevin Steffer på ks@co3.dk eller via LinkedIn.

Vi vil gerne have din ansøgning snarest. Og vi holder samtaler løbende, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning afsted.