Jan Skovgaard

Frontendudvikler - Umbraco

+45 32 26 68 31

jan.skovgaard@co3.dk

Linkedin

Som Frontendudvikler fokuserer Jan på at få lækkert design, SEO og UI/UX til at gå op i en højere enhed. Men lige så vigtigt er det også for ham, at der ikke bliver gået på kompromis med redaktøroplevelsen i det bagvedliggende CMS.

Jan har mange års erfaring med diverse CMS-platforme, men særligt Umbraco CMS har vundet hans hjerte. Derfor er det heller ikke så underligt, at han, siden 2006, er blevet udnævnt til Umbraco MVP hele otte gange. MVP står for Most Valued Person og er en titel, der uddeles til den årlige konference CodeGarden, til dem, som har bidraget til projektets videre udvikling i løbet af året.

Det er vigtigt for Jan at kunne holde sig opdateret på de seneste tendenser inden for frontendudvikling, samt hvilken retning Umbraco CMS bevæger sig. Han bidrager derfor ofte selv med pull requests til Umbracos kildekode, for at hjælpe med at gøre CMS'et bedre, til gavn for alle, der bruger det.

Når den ikke står på kode og Umbraco, har han travlt med at holde styr på sin datter, der i skrivende stund er knapt 17 måneder gammel og lige har lært at gå. Når tiden tillader det, kan han godt lide at lave god mad, tilbringe tid med venner og familie og læse bøger. Og så står den selvfølgelig også på lidt Umbraco-nørderi i fritiden.