Jesper Krusell

Head of Inbound Marketing

+45 22 32 52 61

jesper.krusell@co3.dk

Linkedin

Jesper har en baggrund som journalist, og de værktøjer, der blev udviklet på Journalisthøjskolen i tidernes morgen, er stadig dem, der bliver brugt i dagligdagen: Den klassiske spørgeteknik, de skarpe vinkler, de præcise formuleringer. Og de rigtige kommaer på de rigtige steder.

De seneste +10 år er brugt i bureauverdenen, hvor det primært er content marketing og inbound marketing, der har været i fokus. Det siges, at vi alle har noget at sælge, men udfordringen er, at køberne i stigende grad er kræsne. Og når alt kommer til alt, er det kunden, der bestemmer. 

Inbound marketing handler i bund og grund om at skubbe sit eget produkt i baggrunden og i stedet tage udgangspunkt i kundens behov. Spørgsmålet er derfor ikke, hvordan du kommer til at sælge dit produkt, men hvordan kunden får lyst til at købe dit produkt. Og hvordan du kan hjælpe hende med at vælge den rette løsning til netop hendes behov.

Når den ikke står på strategisk eller kreativt arbejde bag skærmen på Co3, træner Jesper Stavtrup IF’s U12-fodbolddrenge eller spiller padel med kollegerne i og omkring Aarhus. Han er ikke udpræget god – til gengæld er han ofte skadet.