Martin Jensen

Marketing Manager

+45 22 90 52 62

mnj@co3.dk

Linkedin

Martins andet navn hos Co3 er “Blæksprutten”. Ikke fordi han har en forkærlighed for det flerarmede dyr, men fordi han har fingeren med i alt, hvad der vedrører markedsføringen af Co3. Han har fingeren på pulsen og elsker at gribe bolde og få ideerne ud at leve.

Martin sørger for, at Co3 kan spottes på diverse digitale platforme. Det betyder, at han dagligt flyver rundt mellem platforme, som eksempelvis LinkedIn, Google, Instagram, Facebook, og selvfølgelig Co3.dk.

Udover at være en “all-arounder” til at skrive tekster, opsætte landingssider og koordinere opgaver i marketingteamet, har han også det sorte bælte i integrationer mellem marketingsystemer. Når Martin løber ind i en udfordring, stopper han ikke, før han har fundet en løsning – selv ikke hvis det betyder flere timer på diverse forums, ”How to”-videoer på YouTube eller FAQ-sider.

Nøgleordet i Martins arbejde er data. Hvis det kan måles, er det ikke overraskende, at Martin sidder og nørder i eksempelvis justeringer af kampagners performance og rapporterer, hvad der virker. Datadisciplin er som sød musik i hans ører.