Morten Staunstrup Møller

Backendudvikler

+45 26 89 43 53

mm@co3.dk

Linkedin

Morten Møller beskriver sig selv som en nørd (ja, med stort N). Som en af vores backendudviklere er han derfor en stærk spiller i serviceteamet, hvor han bidrager med sine mange års erfaring inden for backend, frontend, database mv. Morten er god til at sætte sig ind i vores kunders udfordringer, og han er derfor hurtigt klar med den rette løsning.

Når Morten går på arbejde, kan han godt lide, at ingen dage er ens, og at han hver eneste dag lærer noget nyt. Til at starte med var det grænseoverskridende for ham at gribe telefonen og snakke med kunderne. Men i dag tager Morten telefonen med et smil og nyder at guide og dele ud af sin viden.

I fritiden nørder Morten videre. Det gør han blandt andet med programmering, servere, netværk, lodde små komponenter på printplader, computer- og serverhardware og gaming (naturligvis). Morten er desuden god til at dele ud af sin store erfaring inden for computerverdenen, og han er altid klar til at hjælpe med diverse computer- og programmeringsproblemer.