Giv en bedre kundeoplevelse med Struct PIM

Udnyt dine produktdata bedst muligt

Hvorfor Struct PIM?

Hver eneste feature i Struct PIM er designet til at gøre det muligt for virksomheder at arbejde effektivt og smertefrit med deres produktdata - ét centralt sted. Udforsk på denne side blot nogle af de mange features, der gør Struct PIM til en af de mest fleksible PIM løsninger på markedet.

Brugere vil elske Struct PIM fordi:

Brugere kan nemt finde, opdatere og berige produktdata, hurtigt og overskueligt, før de publiceres til eksterne salgs- og marketingkanaler. Derudover kan brugere holde et vågent øje med status og fremskridt på produkt-berigelsen ved brugen af personlige eller delte dashboards.

Udviklere vil elske Struct PIM fordi:

Udviklere får et åbent og fuldt dokumenteret rest API til rådighed, hvor de kan tilgå og interagere med Struct PIM og således bygge tilpassede integrationer til eksterne systemer såsom markedspladser, e-handelsplatforme, ERP systemer, CMS systemer m.fl.

Fordele ved Struct PIM

 • Moderne UI/UX, brugervenlig og intuitiv for alle typer af brugere
 • No-code produktdata modellering uden nogensinde at skulle røre ved kode
 • Dynamisk produkt- og variant-struktur muliggør en helt optimal opsætning
 • Find nemt produkter og varianter ved hjælp af den indbyggede avancerede søgemaskine
 • Rediger dine produkter enkeltvis eller massevis, nemt og overskueligt
 • Individuelle eller delte dashboards med dynamiske KPI-baserede widgets, der nemt kan tilpasses
 • Eksisterende connectors til de fleste populære platforme eller integrer nemt til et hvilket som helst API drevet system
 • Brugervenlig import / export muligheder
 • DAM funktionalitet indbygget til nem og overskuelig vedligehold af billeder, videoer og andre medie- og filtyper
 • Cloud hosted og fuldt skalerbart
 • Transparent licensbaseret prissætning uden skjulte gebyrer

Som Struct PIM partner, kan vi hjælpe dig med dit PIM-projekt.

Struct PIM tager arbejdet med produktdata til det næste niveau

Produktdata-model uden kode - kontakt Struct PIM partner idag

Byg enhver tænkelig produktdata-model uden kode

Struct PIM gør det muligt at bygge sine produktdata-modeller ved hjælp af en indbygget konfigurator, som gør det muligt at tilføje sine attributter en ad gangen ved hjælp af ‘drag and drop’-funktionalitet. Lidt som at bygge med legoklodser.

Avanceret søgemaskine til masseredigering i Struct PIM

Avanceret søgemaskine og effektive værktøjer til masseredigering

Struct PIM har en avanceret indbygget søgemaskine, der gør det muligt at søge efter sine produkter og varianter helt ned til den mindste attribut. Tilpas dine søgeresultater med de kolonner du ønsker gjort søgbare, og gem søgninger til senere brug.

Optimalt redigeringsmiljø i PIM fra Struct

Skab et optimalt redigeringsmiljø tilpasset den enkelte produkttype

Når du først har valgt et produkt, vil du på redigeringssiden kun skulle forholde dig til felter og egenskaber, der er relevante for det gældende produkt. Det resulterer i et clean og overskueligt redigeringsmiljø, hvor kun tabs, sektioner og felter der er relevante for produktet er tilgængelige og redigerbare.

Ingen begrænsninger på sprog, du kan styre i Struct PIM

Brugervenlige oversættelser med indbygget ‘Translation Mode’

Den indbyggede ‘Translation Mode’ giver dig et effektivt miljø at oversætte dine produktdata i. Du får både kilde- og destinationssproget vist i en overskuelig sammenligning, hvor du nemt kan løbe felter igennem, som du har åbnet for oversættelser. Der er ingen begrænsninger på antallet af sprog, du kan styre i Struct PIM.

Struct er et brugervenligt PIM-system - få hjælp af Struct PIM partner

Få overblikket over dine produkter med personlige eller delte dashboards

Dashboardet er din forside på Struct PIM. Her får du et overblik over dine produktdata og dine fremskridt med produktberigelserne. Du kan oprette flere dashboard-tabs, og de kan være personlige for dig, eller du kan vælge at dele dem med andre brugere af jeres Struct PIM. Dashboardet kommer i skrivende stund med over 17 forskellige KPI widgets, der kan tilføjes ved hjælp af ‘drag and drop’ funktionalitet og kan derudover flyttes rundt og skaleres efter behov.

100% standard PIM-system

Integrer med ethvert API-drevet eksternt system

Struct PIM har i forvejen connectors til de fleste populære systemer, men skulle en integration til lige netop dit system mangle, er det forholdsvist nemt at udvikle ved hjælp af det indbyggede rest API samt webhook funktionaliteten. Du kan nemt oprette flere API forbindelser og til hver vælge lige netop de ressource endpoints, du vil gøre tilgængelige via API’et.

Automatiske backups hos Struct PIM

Håndter sikkerhed og brugerrettigheder

Med automatiske backups i skyen er dine produktdata i trygge hænder hos Struct PIM. Derudover kan du tilpasse dine brugerroller med de rettigheder, de skal have, helt ned til det enkelte attribut, og på den måde undgå at de vitale data er redigerbare i de forkerte hænder. Du kan også få aktiveret ‘Struct Supplier’ portalen, som er et add-on produkt, der gør det muligt at kollaborere med eksterne brugere om berigelsen af bestemte produkter eller endda felter.

Har du spørgsmål?

Ønsker du at se, hvad Struct PIM kan gøre for din virksomhed, er Brian klar til at give dig en gratis rundtur i systemet og besvare alle de spørgsmål, du måtte have. Mødet kan foregå online eller fysisk – det er helt op til dig.

Brian Mikkelsen
Salgschef
+45 26 89 43 04
brian.mikkelsen@co3.dk

Kontakt Brian om Dynamicweb PIM