B2B webshop i Dynamicweb

Læsetid: 5 minutter

Co3 leverer B2B webshop med integration til ERP og PIM til detailkæder, indkøbsforeninger, grossiter og producenter.

Få en fuldt integreret webshop-løsning på 30 dage

Espresso er en køreklar B2B shop, der er målrettet grossistens og producentens behov. Denne B2B-webshop-løsning giver dig alt det, du skal bruge i en pre-konfigureret løsning klargjort til integration til dit ERP eller PIM-system.

Vi tilpasser naturligvis efter dine behov for unikt design, skræddersyede funktioner og dyb integration til din Navision.

Oplev Espresso B2B: En køreklar B2B webshop

En omkostningseffektiv forretning med en B2B webshop

En B2B webshop er først og fremmest et effektiviseringsværktøj, der optimerer forretningen på omkostningssiden. I et B2B projekt starter vi en timejagt. Vi ser på, hvordan vi automatiserer samhandlen med dine mindre kunder, som køber lidt, men koster megen administration. Med en B2B webshop giver du dine kunder mulighed for at handle døgnet rundt, på flere sprog og til kundens egne priser og vilkår. Effekten af en god B2B webshop er øget service samt reducerede omkostninger. Læs mere om at effektivisere din forretning med en B2B webshop her.

En B2B webshops basis features

En B2B shop skal understøtte den professionelle handel, som på mange måder adskiller sig fra traditionel e-handel. 

Den personaliserede B2B webshop identificerer kunden via login, præsenterer kunden for en personlige webshop med kundens egne priser og eventuelt kundens specielle sortiment. Alt sammen i rette sprog og valuta. Tjek ud er enkelt, da shoppen genkender brugeren og udfylder de fleste informationer automatisk. 

Kundecenteret er en ofte anvendt feature i en B2B webshop. Her kan kunden se og genbestille tidligere ordrer, måske endda ordrer, der er afgivet manuelt via telefon eller fax.

Mediecenteret er ligeledes en funktionalitet, der ofte findes i en moderne B2B webshop. Her stilles billeder, dokumenter, videoer mv. med kunder eller forhandlere. Det sparer ofre mange timer i salg og marketing. 

Ligeledes er PDF-generering af produktark, prislister i en B2B webshop en af de features, der sparer mange manuelle timer i salg og marketing. Det kan i sig selv ofte finansiere hele eller store dele af projektet.

Mere avancerede B2B shop's giver i dag mulighed for avanceret produktsøgning og med suggest søg og filterbaseret søgning

Alt det er hverdag og standard i de B2B shops, vi ruller ud hos detailkæder, indkøbsorganisationer, grossister og producenter.

5 trin til at få succes med din B2B webshop

Fremtidens B2B shop

En B2B webshop skal være et værktøj, der gør hverdagen lettere for dine kunder. Det, der afgør B2B shoppens succes, er derfor, hvor godt den understøtter den måde dine kunder handler dine produkter. Der er forskel på, om dine kunder køber et produkt ad gangen eller skal indtaste 20-40 bestillinger på én gang. Der er forskel på, om dine kunder køber tøj, værktøj eller søm og skruer. På det område er alle kunderelationer unikke.

Fremtidens B2B shop er derfor den, der bygges på indsigt og forståelse. En webshop, der helt naturligt understøtter din kunderelation og kundernes måde at handle på.

B2B webshop med integration til NAV (Navision), AX (Axapta) og C5

Co3 har skabt integration imellem B2B webshop og Microsofts palette af ERP systemer NAV (Navision), AX (Axapta) og C5. Vi håndter blandt andet integrationen til AX, NAV og C5 for Actona Company, OSD, Redoffice, F&H, Maileg, Raaco og mange andre.

Co3 er en af Danmarks førende leverandører af Dynamicweb, som netop har lanceret en ny standardintegration til NAV (Navision). Herudover har Dynamicweb standardintegration til AX (Axapta) og C5.

Co3 har stor erfaring med integration til de ERP-systemer, som ikke kommer fra Microsoft. Vi arbejder pt. med integration imellem B2B webshop Movex, Aspect4, Visma og SAP. Det arbejde udføres blandt andet for Ambu, Egetæpper, av-form, Færch Plast, P. Lindberg og Bellinger. 

B2B shop i Dynamicweb eCommerce

Co3 er, med mere end 50 webshops på referencelisten, blandt de absolut førende leverandører af webshops på platformen Dynamicweb. Langt de fleste af disse er B2B webshops. Dynamicweb eCommerce giver os en featurerig platform med mange af de værktøjer, vi skal bruge for at skabe en effektiv B2B webshop.

Yderligere er Dynamicweb eCommerce en af de platforme, der er lettest at integrere med ERP og PIM-systemer. Co3's standardløsning til B2B webshop er skabt i Dynamicweb med brug af Dynamicweb CMS og eCommerce. Læs mere om B2B webshop i Dynamicweb her

Gør din B2B webshop mobil

Der er tre veje til en mobil B2B webshop. 

Co3 arbejder med 100% responsive løsning og sørger for, at du får B2B webshop, der fungerer på både mobil, tablet og PC. Læs mere om mobil webshop her.

PIM (Product Management Information) og B2B webshop

En B2B webshop med 2-200.000 produkter, der handler på flere sprog og i flere valutaer med omfattende produktspecifikationer, filtreringsattributter mv. Det er det, de fleste af vores kunder ønsker sig. PIM er værktøjet til håndtering af den dataforædling, som typisk vil være nærmest umulig at håndtere i ERP-systemet. Forhandler og implementerer PIM-systemer og integrerer disse med B2B webshops. Læs mere om B2B webshop og PIM her

Webshop til detailkæde og indkøbsorganisation.

Co3 har leveret B2B webshop til kæden Redoffice igennem samarbejde med indkøbsorganisationen OSD. Læs mere om denne løsning her

B2B webshop til grossist, der årligt sparer 1,9 mio

En B2B webshop kan ofte skabe et rationale, der financierer projektet på 6-12 måneder. Et eksempel er B2B webshoppen for Actona Company, som har skabt et årligt rationale på 1,9 mio. Læs mere om Actona's B2B webshop her.

B2B webshop til producent

Co3 har udviklet en B2B webshop for Egetæpper, som giver forhandlerne mulighed for at logge ind og bestille online. Webshoppen er integreret med Movex.

B2B shop lægger fundamentet for single-brandshops

Producenter og grossister går i stigende grad med planer om at etablere webshops rettet mod slutbrugeren. En B2B webshop integreret med virksomhedens ERP eller PIM er et stort skridt i retningen af understøttelse af en konsumentrettet webshop. Det skyldes, at man ved etablering af en B2B webshop etablerer en integration og en shop-platform, som kan genanvendes i et konsumentrettet projekt.

Vil du vide mere? 

Så har Brian meget mere at fortælle om, hvad en B2B-webshop skal kunne i dag. Og hvordan du sikrer dine B2B-kunder en god digital købsoplevelse. 

Brian Mikkelsen

CSO / E-handelsspecialist

+45 26 89 43 04

brian.mikkelsen@co3.dk