Integreret B2B webshop til dansk detailkæde

Læsetid: 2 minutter

Plug'n Play webshop – rationalisering af e-handel for OSD og Redoffice.

Få køreklar B2B webshop med standintegration til dit ERP-system på 30 dage

Nu kan du hurtigt og nemt komme i gang med e-handel til en attraktiv pris. Med Espresso får du en køreklar B2B webshop, etableret på Dynamciweb, med standintegration til dit ERP-system. Sig farvel til dyre specialløsninger. Og goddag til en fleksibel standard webshop, som vi tilpasser dine behov for unikt design og skræddersyede funktioner.

Oplev Espresso B2B: En køreklar B2B webshop

Opgaven

OSD er en kontorforsyningskæde med bl.a. Redoffice under paraplyen. Redoffice og de øvrige medlemmer er detailbutikker, som alle driver en B2B-webshop. OSD stod overfor, at deres daværende B2B-webshops skulle udskiftes. OSD lagde vægt på, at den nye løsning skulle give deres medlemmer mulighed for at drive deres egne websites med online varekataloger samt B2B-webshops. OSD vedligeholder centralt 4.500 varer i deres ERP, Navision, som medlemmerne skal kunne trække data fra – alt efter deres behov.

Løsningen

I samarbejde med OSD udarbejdede Co3 en integreret B2B e-handelsløsning, der kan udrulles til det enkelte medlem efter plug'n'play-princippet. Det vil sige, at én løsning rulles ud til OSD's 24 medlemmer.

Fordelene er mange og kontante. OSD fik:

  • en fordelagtig pris for kædens medlemmer bestående af et website, online varekatalog samt integreret webshop for under kr. 100.000
  • hurtig implementering af løsningen på uger i stedet for måneder
  • fælles udvikling i fremtiden, der sikrer det fortsatte rationale

Det betyder, at hvert enkelt medlem kan få et individuelt online varekatalog, der er tilpasset medlemmets sortiment samt en B2B-webshop, der indeholder prisberegner og kan tage højde for individuelle prisaftaler. Hvert enkelt medlem kan selv bestemme hvilke varer, de henter i OSD's centrale varekatalog, og hvilke varer de selv vil supplere med via deres lokale Navision. Webshoppen har blandt andet en favoritfunktion for at sikre, at kunderne hurtigt kan genbestille varer. 

Teknikken

Dynamicweb CMS
Dynamicweb eCommerce
Dynamicweb NAV-integration 
Navision

Resultatet

OSD har fået en skalérbar, integreret webshop, som kommer samtlige af OSD's medlemmer til gode. Løsningen er kosteffektiv, fleksibel og kan skræddersyes til det enkelte medlems behov. 

Du kan se den offentlige del af websitet på pkc.dk

Få køreklar B2B webshop med standintegration til dit ERP-system på 30 dage

Nu kan du hurtigt og nemt komme i gang med e-handel til en attraktiv pris. Med Espresso får du en køreklar B2B webshop, etableret på Dynamciweb, med standintegration til dit ERP-system. Sig farvel til dyre specialløsninger. Og goddag til en fleksibel standard webshop, som vi tilpasser dine behov for unikt design og skræddersyede funktioner.

Vil du vide mere? 

Så er det Brian, du skal have fat i. Han hjælper dig med at komme hurtigt og nemt i gang med en køreklar B2B webshop. Og så endda til en attraktiv pris.

Brian Mikkelsen

CSO / E-handelsspecialist

+45 26 89 43 04

brian.mikkelsen@co3.dk