Dynamicweb partner nr. 1 i Danmark

Læsetid: 1 minut

Mangler du en solid, troværdig og kompetent partner til at tage ansvaret for din eksisterende Dynamicweb-løsning.

Dynamicweb og Co3's partnerskab

Co3 har været Premium solution partner hos Dynamicweb siden 2002 og er dermed det bureau, der har længst og størst erfaring med Dynamicweb. Vi har 20 personer, som alle arbejder med Dynamicweb i hverdagen, heriblandt en udviklerstab på ni mand, der alle er certificeret i Dynamicweb. 

Co3 er Premium Solution Partner hos Dynamicweb

Vi er Premium Solution Partner med Dynamicweb. Det betyder, at vi er certificerede til at kunne udvikle og integrere Dynamicweb-løsninger. For dig som kunde betyder det, at vi kan tage det fulde ansvar for en løsning baseret på Dynamicweb – uanset teknologisk dybde og sværhedsgrad.

Systemet har standard integration til NAV, C5AX og Microsoft CRM. Vi har selv lavet integrationsmoduler til blandt andet e-conomic og MailChimp.

Læs mere om Dynamicweb.

Co3 er udviklings-partner for Dynamicweb

Co3 er en blandt en håndfuld centrale partnere i Danmark, der arbejder tæt sammen med Dynamicweb's udviklingsafdeling. Her yder Co3 løbende sparring med input til fremtidens Dynamicweb. Co3 er også udviklingspartner og arbejder dagligt med specialudvikling til Dynamicweb. 

En solid partner med gode nøgletal

Co3 er blandt de absolut mest økonomisk solide Dynamicweb-partnere i Danmark. AAA rating og en for branchen helt uhørt soliditetsgrad sikrer dig, at du også har en stærk samarbejdspartner i fremtiden.

En partner, der kommer omkring den samlede kommunikation

Co3 arbejder med CMS, Intranet, Ekstranet, eCommerce, OMC og integration og specialudvikling. Hermed er vi en af de få partnere, der kommer hele vejen omkring mulighederne i Dynamicweb.

Vil du vide mere? 

Eller mangler du en kompetent partner til at tage ansvaret for din eksisterende Dynamicweb-løsning? Så ring eller skriv til Brian. Han hjælper dig godt videre, så du kommer hele vejen omkring mulighederne i Dynamicweb.

Brian Mikkelsen

CSO / E-handelsspecialist

+45 26 89 43 04

brian.mikkelsen@co3.dk