Mobil webshop i responsive design

Læsetid: 2 minutter

Overvejer du at etablere en webshop, bør du overveje, hvad mobilen kommer til at betyde for din forretning fremover.

Få en køreklar mobil webshop med Espresso

Nu kan du hurtigt og nemt komme i gang med e-handel optimeret til mobile enheder. Og så endda til en attraktiv pris.

Vores standard webshop, Epresso, giver dig mulighed for at etablere mobile webshops i et responsivt design, så dine kunder er sikret en god oplevelse med din webshop – også på mobile enheder.

Hvorfor skal din webshop være mobil?

I 2012 har 19% af alle danskere handlet fra mobilen. De fleste forventer fremover at ville handle mere fra mobilen, og den mobile handel rammer stort set alle brancher. 

Etablering af e-handel er ofte en større økonomisk investering for en virksomhed. Investeringen vil typisk have en tidshorisont på 2-4 pr. Det er derfor vigtigt, at du spørger dig selv, hvad du tror mobilen kommer til at betyde for din forretning de kommende år. 

Hvis du tror, din fremtid er mobil, bør du investere i en mobil webshop.

En mobil webshop med responsive design

Der er grundlæggende tre veje at gå, hvis du vil have en mobilløsning.

Med en responsiv løsning får du ét mobilt website eller én mobil webshop, som fungerer på både mobil, tablet og PC. Du slipper derfor for at skulle etablere og vedligeholde flere løsninger. For en mobil webshop er et responsive design en stor fordelm, i og med at du kun skal vedligeholde dine produkter ét sted.

Den mobile vareliste

I en mobil webshop, skabt i et responsive design, tilpasser varelisten sig automatisk skærmens størrelse. Hermed sikres et optimalt produktoverblik, uanset om du er på mobil, tablet eller pc.

Det mobile varekort

I en mobil webshop etableret i et responsive design tilpasses produktpræsentationen automatisk til skærmstørrelsen på den enhed, den vises på. Hermed sikrer du din kunde en optimal oplevelse af dit produkt.

Den mobile varekurv

I den mobile webshop er det naturligvis også helt afgørende, at kunden bevarer overblikket over sit indkøb i varekurven. Det responsive design ommøblerer visningen af din varekurv i den mobile webshop, således at overblikket bevares. 

Det mobile tjekud-forløb

Mobil e-handel kræver et mobilt tjekud for at kunne sælge din vare fra mobilen. Det responsive design ommøblerer dit tjekudforløb, så dine kunder oplever et let og overskueligt tjekud, når de handler mobilt.

Eksempler på mobile webshops

Her er eksempler på mobile webshops, som er etableret i Espresso

Mobil brand-shop til Sødahl

Mobil B2C webshop til Nuance

Mobil singlebrand-shop til Rösti Mepal

Mobil singlebrand-webshop til Mette Blomsterberg

Mobil webshop Soehnele

Få en køreklar mobil webshop med Espresso

Nu kan du hurtigt og nemt komme i gang med e-handel optimeret til mobile enheder. Og så endda til en attraktiv pris.

Vores standard webshop, Epresso, giver dig mulighed for at etablere mobile webshops i et responsivt design, så dine kunder er sikret en god oplevelse med din webshop – også på mobile enheder.

Vil du vide mere? 

Så tag kontakt til Brian. Han kan hurtigt og nemt hjælpe dig i gang med e-handel optimeret til mobile enheder. Til en attraktiv pris.

Brian Mikkelsen

CSO / E-handelsspecialist

+45 26 89 43 04

brian.mikkelsen@co3.dk