Bones får 24% stigning i omsætning på Take Away efter lancering af mobil webshop

Læsetid: 2 minutter

Bones restaurantkæde har efter lancering af mobil webshop på deres succesfulde Take Away oplevet en meget markant stigning i antallet af ordrer fra mobil shop. Uden at det er gået ud over bestillinger fra desktopversionen.

Få en køreklar mobil webshop med Espresso

Nu kan du hurtigt og nemt komme i gang med e-handel optimeret til mobile enheder, til en attraktiv pris.
Vores standard webshop, Epresso, giver dig mulighed for at etablere mobile webshops i et responsivt design, så dine kunder er sikret en god oplevelse med din webshop – også på mobile enheder.

Overvejelser for Bones – inden de gik mobil

Bones har i en del år givet deres kunder mulighed for at kunne bestille nogle enkle men selv-sammensatte menuer fra webshoppen/websitet. Co3 har i samarbejde med BernoBox udviklet dette system – og senest i 2010 forfinet brugeroplevelsen markant med væsentlig flere bestillinger til følge.

Imidlertid kunne vi af trafikken fra websitet tydeligt aflæse en voldsomt stigende del af trafikken fra mobil – forstærket af etablering af to Bones-restauranter i Lalandia Rødby og Billund, hvor kunderne helt oplagt ønsker at kunne bestille fra mobil.

Vi skulle derfor, i samarbejde med Bones, finde en vej at gå – og i stedet for at gå den langsomme og dyre vej med udvikling af en native APP, blev vi enige om at udvikle en mobil webshop i HTML5 baseret på J-Query Mobile Framework.

Ønsket var, at det skulle være meget let at bruge (testet på 10-årige) – og lynhurtigt.

Processen ved den mobile webshop

Det lyder enkelt, men det er det ikke. Udviklingen af en mobil webshop til Bones gennemgik fem vigtige steps:

  • Håndskitser (se nedenfor)
  • Prototype
  • Brugertest x flere iterationer
  • Design
  • Lancering og opfølgning

Undervejs blev delresultater og slutresultatet præsenteret for over 50 mennesker. Målet var, at en 10-årig ubesværet skulle kunne bestille en menu til familien. Og det mål indfriede vi. 

Mobile webshops – en megatrend, vi har understøttet længe

Bones var i 2011 én af de første mobile webshops, vi var med til at udvikle. Flere er kommet til siden, og tallene taler deres tydelige sprog. Flere af vores kunder har besøgsandele fra mobil på over 20% – en markant udvikling på kort tid. Vi valgte IKKE at ride med på APP-bølgen, idet vi for langt de fleste kunder anser en native APP som for dyr, for besværlig og ikke relevant for kunderne. Også netop derfor har vi meget mere travlt med at udvikle sites og shop responsive. Det vil sige så de bliver vist optimalt på tværs af enheder som desktop, tablets og mobil.

Se den mobile webshop

Har du lyst til at se, hvordan den mobile webshop ser ud, kan du se Bones' shop her.

Få en køreklar mobil webshop med Espresso

Nu kan du hurtigt og nemt komme i gang med e-handel optimeret til mobile enheder, til en attraktiv pris.
Vores standard webshop, Epresso, giver dig mulighed for at etablere mobile webshops i et responsivt design, så dine kunder er sikret en god oplevelse med din webshop – også på mobile enheder.

Vil du vide mere? 

Så hører Brian gerne fra dig. Og han guider dig gerne igennem de vigtigste funktioner ved Espresso, samt hvordan løsningen sikrer dine kunder en god oplevelse. Også på mobile enheder. 

Brian Mikkelsen

CSO / E-handelsspecialist

+45 26 89 43 04

brian.mikkelsen@co3.dk