Podcast om online markedsføring

Læsetid: 1 minut

Vi er helt pjattet med podcasts i Co3. Fordi det er en god (anderledes) måde at lære på.

Vi er også glade for videoer, artikler og blogs om markedsføring. Det er bare lettere at tage en podcast ”med sig” – og så er det et format, hvor der er mulighed for komme i dybden med nogle emner. Helt i dybden.

Derfor laver vi også vores egen podcast. Vi tager fat i nogle dygtige konkollegaer og plukker dem for deres specialviden.

Her er nogle af de podcast-episoder, som vi er glade for (og som du også bliver lidt tosset med, hvis du sidder med online markedsføring).

Sådan kommer du til at ligge nummer 1 på Google.

Hvad giver de bedste placeringer på Google? 10 små artikler, optimeret til 10 forskellige søgesætninger – eller at skrive den mega laaaange ”artiklen over alle artikler”?

Lyt her:

SEO FAQ

Forfatteren til den bedst sælgende bog om søgemaskineoptimering, Thomas Rosenstand, svarer på spørgsmål fra lytterne.

Lyt her:

3 SEO myter, 3 SEO ”so 2016” og  3 SEO No Brainers

Få en meget fin (men lidt nørdet) gennemgang af ni vigtige elementer inden for søgemaskineoptimering.

Lyt her:

485.455 eksponeringer på de sociale medier – på bare 48 timer

Får du dine offline aktiviteter delt på internettet? Hør her, hvordan marketing-konferencen MarketingCamp nåede ud til mere end 100.000 forskellige personer på et par dage.

Lyt her:

Gode historier sælger varer

Kender du din virksomheds historie? Kender du værdien af din virksomheds historie? Lad Storyteller Anja Klemp Vilgaard fortælle dig, hvorfor det er vigtigt at kende sin egen historie.

Lyt her:

10 fejl du ALDRIG bør begå på de sociale medier

Det kan koste dyrt at lave fejl. Så er det billigere (og smartere) at lære af andres fejl. Her er ti fejl, der har kostet Bolius penge. Fejl, du ikke behøver begå ;)

Lyt her:

Facebook annoncering – på den smarte måde

Hvordan bruger du Facebook i din markedsføring? Som et socialt medie eller som en intelligent annonceringsplatform? Få en god introduktion til, hvad Facebook kan tilføre din forretning.

Lyt her:

Vil du vide mere? 

Så har Potter meget mere på hjerte. Både hvad andgår podcasts og online markedsføring. Og han har helt sikkert en anbefaling klar, hvis der er et særligt emne, du gerne vil høre mere om. 

Ib Potter

Online Marketing Chef

+45 32 26 68 02

ib.potter@co3.dk