Værsgo: 23 gratis lydfiler

Læsetid: 4 minutter

Vi er helt pjattet med ”lydfiler” i Co3. Det er en fantastisk måde at lære på.

Du kan lytte direkte fra computeren eller bedre endnu: fra din mobil. Så har du altid noget godt at komme i øret – og blive klogere af.

Vi ”plukker” (hver uge) hovedet på hinanden og på nogle af Danmarks bedste online markedsføring eksperter for tips & tricks. Det er blevet til 99 episoder ”and still counting”.

Her får du de 23 nyeste episoder. Vi har opdelt dem i emner, så du nemt kan finde frem til dem, der giver dig størst værdi.

Vil du have samtlige 99 episoder, finder dem på iTunes ved at klikke her.

Så får du også automatisk alle nye episoder på din mobil.


Annoncering

Facebook-annoncer med Michael Roscoe

Facebook er ikke død for virksomheder. Men det hedder ”Pay 2 Play”. Det koster penge at nå ud til dine kunder. Gør du det rigtigt, er det alle pengene værd. Michael Roscoe ved, hvad der virker – og deler det med dig her…

Annoncer på YouTube – Martin Trasmundi

YouTube er verdens anden største søgemaskine. Og du kan få et forspring ved at vise dine annoncer til de mange YouTube.brugere. Bliv klogere på mulighederne med Martin Trasmundi.

Facebook annoncering – Facebook salgstragt med David Lorentzen

Få en god introduktion til, hvordan du skal tænke i en ”salgstragt”, når du annoncerer på Facebook. David Lorentzen lærer dig om den salgstragt, han selv bruger – fordi den virker.


Søgemaskineoptimering

SEO med Henrik Bondtofte

Få ni SEO-tips fra søgemaskineoptimeringseksperten Henrik Bondtofte.

Søgemaskineoptimering med Thomas Rosenstand

Få gode råd til din søgemaskineoptimering fra forfatteren af Danmarks mest solgte bog om søgemaskineoptimering.


E-handel

Kundesegmentering øger din omsætning i din webshop

Online markedsføring er først effektivt, når du rammer potentielle kunder. Dem rammer du ved at bruge den data, du allerede ligger inde med. Hør, hvordan ved at lytte til Hans-Kristian Bjerregaard fra Clerk.

Splittest din webshop og få en højere konverteringsrate

Når du har brugt penge på at få en besøgende ind på dit website, så gælder det om at få den besøgende til at blive kunde. Lær, hvordan du optimerer dit website ved at splitteste.

Markedsføring af din webshop med Brian Brandt

Sådan markedsfører du din webshop. Du får konkrete tips til, hvilke marketingkroner der virker bedst.


Content Marketing

Du kan kun markedsføre og sælge til én kundetype (av)

Du skal vide, hvem du markedsfører til. Kundemagneterne arbejder med fire persontyper – og lærer dig, at du kun kan kommunikere til én af gangen. Så hvem er det, du skal kommunikere til?

Storytelling med Anja Klemp Vilgaard

Historier sælger varer. Kender du din virksomheds historie? Forstå værdien i at kende din historie, og hvad den kan bruges til.


Præsentationsteknik

7 effektive (nemme) tips til din næste præsentation

Få syv gode råd til, hvordan du starter din næste præsentation. Thomas Bigum er en blændende formidler – og han ved, hvad der skal til for at få den bedste start på en præsentation.

10 ting du bør tænke over, når du holder oplæg

Michael Aagard holder oplæg over hele verden. Han har samlet de ti ting, der gør din næste præsentation skarp og underholdende.


Markedsføring med sociale medier

Markedsføring med hashtags

Bruger du hashtags i din markedsføring? Hør her, hvordan vi i Co3 nåede ud til 148.000 danskere på de sociale medier – og fik 488.000 eksponering på bare 48 timer.

Sig hej til dopamin, oxytocin og serotonin – og Anita Lykke Klausen

Hvad skal der til for, at dine opdateringer på de sociale medier får likes, kommentarer og bliver delt? Sig hej til Dopamin, Oxytocin og Serotonin – tre små neuromarketing-fætre, der sparker til din næste opdatering.

10 fejl du ikke ønsker at begå på de sociale medier

10 fejl du ikke ønsker at begå på de sociale medier. Social Media Manager for Bolius, Eric Ziengs, deler de fejl, Bolius har begået på de sociale medier – og som du ikke behøver at begå.

Social Selling med Leif Carlsen

Sådan sælger du med sociale medier. Leif Carlsen lærer dig, hvordan du bruger de sociale medier til at sælge.

Facebook-konkurrencer med Kasper Bengtson

Der er mange om buddet på Facebook. Du har måske allerede oplevet, hvor svært det er. Konkurrencer virker. Få konkrete tips til din næste (eller første) konkurrence på Facebook fra Kasper Bengston.


Videomarkedsføring

Videomarkedsføring med Mads Haukrogh

Video er stort – og bliver større. Både YouTube og Facebook giver dig den perfekte platform. Mads Haukrogh lever af at fortælle virksomhedsvideoer – og han ved, hvad der virker – og ikke virker.


Markedsføring af apps

ASO – App Store Optimering med Brian Egerup Kjærulff

ASO står for App Store Optimering. Det er det, der skal til for, at din app dukker op på iTunes og Google Play. Brian Kjærulff klæder dig på til at gøre din app søgbar.


E-mail marketing

E-mail markedsføring med Christina Klitsgaard

Der er mange holdninger til, hvilke marketingkanaler der er ”bedst”. Men én ting de fleste er enige om, er, at e-mail marketing er den disciplin med den højeste konverteringsrate (giver flest salg). Her får du et kærligt spark af Christina Klitsgaard.


Webdesign

Mobilvenlige websites med Kim Dolleris

Dit website skal være mobilvenligt. Ikke kun for at få de gode placeringer i Google, men også for at få kunder i butikken. Men hvad er et mobilvenligt design? Det ved Kim Dolleris.


Forretningsudvikling

Kundeservice er den vigtigste salgskanal

Du har garanteret set den: den lille Pop Up, der sniger sig ind på dig, når du besøger et website. Hør, hvordan manden bag danske SleekNote, Mogens Møller, har udviklet sin online forretning.

8 gode råd fra e-købmanden Morten Vadskær

Mød e-købmanden Morten Vadskær. Han giver dig otte gode råd til, hvordan du udvikler din forretning online.

 

Find de nyeste episoder af PotterCut her.

Vil du vide mere? 

Eller har du et emne, du gerne vil høre mere om? Så tøv ikke med at ringe eller skrive til Potter.

Ib Potter

Online Marketing Chef

+45 32 26 68 02

ib.potter@co3.dk