Sådan får du en webshop og en PIM for under 250.000 kr.​

Læsetid: 3 minutter

Vi har bygget PIM direkte ind i Espresso (vores køreklare webshop). Det betyder, at du er 60-80% færdig fra dag 1.

Har du været ude at tjekke markedet for PIM-systemer?

Så har du sikkert allerede opdaget:

  • at PIM koster kassen
  • at der ikke er noget, der hedder standard
  • at der ofte følger en laaang proces med et PIM-projekt

Denne artikel er for dig, som har behov for en PIM for at komme videre med din webshop. For dig som sidder og kigger på en stor investering – og som ikke kan vurdere omfanget af det projekt, du er på vej ud i. For dig som tænker, at der må være nogen, der har lavet det før, så du ikke skal begynde forfra.

Hos Co3 skal du ikke starte forfra, når du skal etablere en webshop med PIM

Hos Co3 har vi fokus på at gøre det langt mere enkelt at etablere en webshop med PIM. Helt enkelt bliver det aldrig, for både webshop og PIM er ofte komplekse størrelser. Men vi har fokus på at gøre det så enkelt som muligt.

Vejen til enkelthed er grundlæggende, at Co3 har indgået en række tætte samarbejder med udvalgte danske PIM-udbydere. I det samarbejde har vi klargjort en løsning, som du kan træde ind i. Du skal altså ikke starte forfra.

Co3 webshop med PIM fra Unik Pine Tree

Vi har igennem de seneste to år fået stor erfaring med integration det danske PIM-system fra Unik Pine Tree. Konkret har vi i fællesskab skabt løsninger for www.triptrapwoodcare.dk, www.mil-tek.com, www.wocadenmark.com.

Igennem disse projekter har vi udviklet en række værktøjer til integration imellem Espresso webshop (baseret på Dynamicweb Ecommerce), PIM og DAM fra Unik Pine Tree. Konkret er der tre komponenter, som du får adgang til hos Co3:

  • Media Organizer (DAM system), der giver dig mulighed for at hente billeder direkte fra din webshop.
  • Integration imellem Dynamicweb Ecommerce og Unik’s PIM.
  • Et omfattende skabelonsæt, hvor du kan skabe et meget avanceret varekort med omfattende indhold.

Co3 webshop med PIM fra SkyPim

Senest har Co3 indgået samarbejde med danske SkyPim – et Cloudbaseret PIM-system. I det samarbejde har vi bygget SkyPim direkte ind i Espresso (vores køreklare webshop). Det betyder, at vi nu kan føde en Espresso med integration til SkyPim ud af boksen.

Kom hurtigt og sikkert i gang med webshop og PIM for under 250.000 kr.

Målet for Co3 er at give dig en hurtig, sikker og relativ billig opstart af webshop og PIM. Du får derfor mulighed for at træde ind i en køreklar løsning, som gør, at du er 60-80% færdig fra dag 1.

  • Du ser en demo af en realistisk løsning, allerede den første gang vi mødes.
  • Efter første møde får du et prisoverslag, der tegner et ganske konkret billede af løsning, økonomi og leveringshorisont.
  • Vi hjælper dig med at definere og beskrive det, løsningen mangler, altså de sidste 20-40% af løsningen.
  • Vi kan holde et startbudget under 250.000 for en webshop med PIM.

Kom i luften med webshop med PIM-integration på 30 dage

Vores fleksible standard webshop, Espresso er født med smertefri integration til PIM, så du nemt og hurtigt kan opdatere dine produkter ét sted. Sig farvel til dyre specialløsninger. Og goddag til en fleksibel B2B standard webshop, som vi tilpasser dine behov for unikt design og skræddersyede funktioner.

Vil du vide mere? 

Så er det Brian, du skal have fat i. Han har meget mere at sige om, hvordan du får en webshop og en PIM-løsning, der dækker de fleste af funktionerne i de større løsninger på markedet – til en brøkdel af prisen.

Brian Mikkelsen

CSO

+45 26 89 43 04

bm@co3.dk