On-page søgemaskineoptimering

Læsetid: 1 minut

Er dit indhold bygget op, så det er nemt at forstå og indeksere for søgemaskinerne? Med on-page optimering af dit indhold, øger du chancerne for at blive fundet i søgemaskinerne.

Øg dine chancer i søgemaskinerne

Når du skal optimere dit website til søgemaskinerne, er der en række grundlæggende ting, du skal se på for at forbedre dine chancer for at blive fundet i søgemaskinerne.

Det gælder om at løbe dit indhold igennem og optimere det til de nøgleord, du gerne vil have indholdet fundet på.

Google SERP snippet

Vis Google, hvad dit indhold handler om

On-page søgemaskineoptimering drejer sig om at målrette dit indhold og gøre det mere specifikt, så søgemaskinerne ikke er i tvivl om, hvad den enkelte side handler om.

Vi ved, hvilke parametre Google og de øvrige søgemaskiner ser på, og kan hjælpe dig med at skrue på de rigtige knapper. På den måde får vi fintunet dit website og gjort dit indhold så relevant, at søgemaskinerne ikke kan kigge den anden vej.

En søgeordsanalyse viser dig den rette vej

En søgeordsanalyse kan hjælpe dig med at lægge en strategi for, hvilke ord du skal optimere dine sider til. Den giver klarhed over, hvilke søgeord kunderne bruger og dermed, hvilke ord der er gode at optimere indholdet til. Derved tiltrækker du flere besøgende og kunder til din forretning.

Lad os løbe dit indhold igennem og optimere

Vi kan hjælpe dig med at lægge en strategi for optimeringen af dit indhold, så du selv kan optimere det. Eller du kan lade os løbe dine sider og produkter igennem, og lade os optimere indholdet for dig.

Vil du vide mere? 

Så har Potter meget mere at fortælle om on-page SEO. Og ikke mindst, hvorfor det bør være på din to do-liste allerede fra i dag.

Ib Potter

Online Marketing Chef

+45 32 26 68 02

ib.potter@co3.dk