Læg din Umbraco-løsning i hænderne på en partner, der går op i din forretning

Har din Umbraco-partner problemer med at levere som lovet? Virkede løsningen bedre i tilbuddet end i virkeligheden? Føler du dig bundet på hænder og fødder af begrænsede designmuligheder? Og overset i hverdagen? Det skal du ikke finde dig i.

Skal vores specialister overtage din Umbraco-løsning?

Vores team af Umbraco-specialister har stor erfaring med at overtage eksisterende Umbraco-sites. Indrømmet, det kan være svært at overtage eksisterende kode, vaner og arbejdsgange. Men bare rolig. Vi har prøvet det før, så vi ved, hvad der virker – og hvad der ikke virker.


 

Vi er her for dig. Også efter lancering

Det kan lyde meget banalt, men vores dedikerede support-team er her for dig. De tager telefonen, når du ringer, og løser dine problemer, når du har brug for hjælp. Det, synes vi, er det mindste, man kan forvente af en certificeret Umbraco-partner.


 

Få sikkerhed med en gennemprøvet proces

Er du til rock&roll-processer, hvor vi prøver os frem? Det er vi ikke. Vi følger en fast proces, som sikrer dig et stærkt resultat og ro i maven.

 

Du sender din Umbraco-løsnings kildekode til os. Den kan du få af din eksisterende partner. Det er faktisk lettere, end det lyder, men tag fat i Tobias, hvis du har brug for hjælp. Og hvorfor skal vi bruge din kildekode? Fordi det er den mest effektive måde at bygge videre på din eksisterende løsning.

Vi opsætter din Umbraco-løsning i vores udviklingssetup. Her handler det om, at al koden kan versioneres og deponeres i skyen, så din løsning automatisk kan frigive ny funktionalitet uden at være afhængig af den enkelte udvikler. Det ved du måske alt om – måske ved du ingenting. Uanset dit vidensniveau kan vi ikke vente med at hjælpe dig godt videre. 

Nu bliver det ekstra sjovt. Vi skal nemlig bygge de funktionaliteter, du og din målgruppe drømmer om. I bliver lukket ind i vores projektstyringsværktøj, så I ser det samme, som vi gør. Vi er nemlig på samme hold, så vi ønsker 100 % gennemsigtighed.

Gør som MAKEEN, Nordicals og flere andre

Der er ikke noget bedre end at gøre kunder glade. Og dem har vi heldigvis mange af. Eksempelvis MAKEEN, som vi har hjulpet med at implementere en ny Headless Umbraco-løsning, og Nordicals, som vi har hjulpet med at bygge et stærkt brandwebsite, der kan vokse med deres ambitiøse vækstmål. Fælles er, at vi elsker at hjælpe – fordi vi kan se, at det gør en kæmpe forskel for folk som dig.

Vores specialister leverer kode til Umbraco–platformen. Skal de også kode din løsning?

Tobias Høst
Head of Aarhus / Seniorkonsulent

4 grunde til, at andre vælger os som deres Umbraco-partner

1. Du arbejder med A-holdet

Kvaliteten af din Umbraco-løsning afhænger af de personer, der udvikler den. Hos os får du hjælp af førende specialister; fx Jan, som er Umbraco MVP. Dem er der forresten kun 64 af… på verdensplan.

2. Vi hjælper også efter lancering

Vi elsker at lancere et nyt site, men mest af alt elsker vi at hjælpe til i hverdagen. Hos os får du support fra erfarne udviklere, der altid er klar til at hjælpe dig godt videre. Helt enkelt.

3. Vi er B2B ind til benet

Nogle synes, B2B er kedeligt. Vi har det lige modsat. Som specialiseret B2B-bureau forstår vi de særlige mekanismer og tekniske og praktiske behov, der kræves for at udvikle en succesfuld løsning.

4. Saml dine aktiviteter ét sted

Vi er et full service bureau i ordets reneste forstand (selv om det ord er blevet umoderne). Det betyder, at du får hjælp en lang række erfarne specialister, som samarbejder på kryds og tværs. Grafikere og tekstforfattere. Webdesignere og SEO-eksperter. UX designer og backend-udviklere. Og mange flere. Alle sammen er de klar til at gøre dig – og vores mange andre kunder – glade.

flere besøgende (og leads) på dit site

Hos Co3 er vi – groft sagt – gode til to ting: at udvikle og optimere brugervenlige webløsninger og derefter skabe en masse trafik ind til dem. 

Kombinationen af de to er afgørende. En hjemmeside uden besøgende er nemlig ingenting værd. Akkurat ligesom det er spild af ressourcer at sende en masse besøgende ind på en side, der ikke fungerer.

Vores hold af marketingspecialister er klar til hjælpe dig med at udvikle koncepter og annoncering, som skaber opmærksomhed i din målgruppe, giver dig flere besøgende på hjemmesiden og – ultimativt – øger dine chancer for at generere flere og bedre leads. Hvordan lyder det?

Løsningen, der gør e-handel til at forstå, til at betale og til at føre ud i virkeligheden.

Fortjener du en ny Umbraco-partner?

Så kontakt Tobias Høst, og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi glæder os til at overtage din gamle løsning og skabe nye og flotte resultater sammen med dig.

Tobias Høst
Head of Aarhus / Seniorkonsulent
+45 20 81 91 01
tho@co3.dk

Umbraco specialist Tobias Høst