Hvornår bør du integrere din webshop

Læsetid: 1 minut

Integration af din webshop automatiserer produktopdateringen, sparer tid og penge.

Kom i luften med en webshop forberedt til integration med SAP på 30 dage

Espresso er en køreklar webshop som er forberedt til integration med ERP-systemer. Webshoppen indeholder alt det du skal bruge for at lave en B2B webshop med login og personaliserede priser. Espresso indeholder et integrationsmodul samt et dokumenteret dataformat der gør den klar til integration med dit ERP-system eller PIM.

En webshop med mange varer

Et stort sortiment med 1.000 eller flere varer er en udfordring at vedligeholde manuelt, og vil ofte kræve integration til et regnskabssystem. Også webshops med under 1.000 varer kan kræve integration, hvis der er en løbende vareudskiftning.

En webshop med produkter på flere sprog og flere valutaer

Et mindre sortiment med evt. 400 varer kan blive en udfordring, hvis det skal sælges på 4-6 sprog i 2-3 valutaer. Her vil der ligeledes ofte være behov for integration til ERP eller PIM (ProductItemMaster).

En webshop med live lagertal

Hvis det er afgørende for webshoppen, at den kan præsentere aktuelle lagertal (LIVE), er det nødvendigt at integrere den med regnskabssystemet.

En personlig webshop med forskellige priser

En personlig webshop er en lukket shop (b2b webshop el. forhandershop), hvor kunden (evt. en forhandler) er logget ind, og hvor hver kunde eller kundegruppe har individuelle priser og handelsvilkår. Her vil der ofte være behov for integration til regnskabssystemet.

En webshop med omfattende produktbeskrivelser

Komplekse produkter med lange beskrivelser og omfattende specifikationer, vil ofte være svære at håndtere i en webshop, hvis der er mere end 1-200 produkter. Her vil man have glæde af en produktdatabase (PIM), som ligger imellem regnskabssystemet og webshoppen.

Hermed vedligeholdes varestamdata i regnsskabssystemet, de lange beskrivelser og specifikationer i produktdatabasen. Webshoppen integreres med produktdatabasen, hvorfra den henter alle produktinformationer.

Vi integrerer til regnskabssystemer (ERP) og produktionsdatabase (PIM)

Co3 integrerer til:

Vil du vide mere? 

Så er Brian ham, du skal tage fat i. Han ved det meste om websites og integrationer. Og han kommer gerne med gode råd til, hvornår du bør integrere din webshop.

 

Brian Mikkelsen

CSO / E-handelsspecialist

+45 26 89 43 04

brian.mikkelsen@co3.dk