Webshop med integration til C5

Læsetid: 3 minutter

Det er 8 år siden vi lavede vores første webshop med integration til C5. Med tiden er det kun blevet lettere og billigere.

Kom i luften med køreklar webshop forberedt til integration med C5 på 30 dage

Espresso er en køreklar webshop som er forberedt til integration med C5 og andre ERP-systemer. Webshoppen indeholder alt det du skal bruge for at komme hurtigt og nemt i gang med e-handel til en attraktiv pris.

Med Espresso kan du sige farvel til dyre specialløsninger, og nyde godt af de mange fordele ved en fleksibel standardløsning. Vi tilpasser selvfølgelig webshoppen til dine behov, så du får et unikt design og skræddersyede funktioner, som passer præcis til dig og dine kunder.

Vi har erfaring med integration til C5

C5 fra Microsoft er et af de mest udbredte ERP-system hos vores mellemstore kunder. Det er derfor også et af de systemer vi har størst erfaring med at integrere til. 

Integrationen til C5 dobbelt så hurtig og til den halve pris

Vi formår at gøre integrationen imellem webshoppen og C5 til en mindre og langt mere overskuelig opgave. Det betyder, at udgiften til integrationen i det enkelte webshop-projekt er faldet med ca. 40-60%.

Fast dataformat letter integrationen imellem webshop og C5

Co3 lancerede i 2011 sin første standardwebshop forberedt til integration med C5 fra Microsoft. Webshoppen indeholder et standard dataformat, der definerer hvilke data, der skal bruges for at få webshoppen til at fungere. Dette format er konstrueret således, at det egner sig særdeles godt til at modtage data fra C5. Dette format anvendes idag i Espresso 3.0.

C5 webshop i Dynamicweb

Co3 er Danmarksmester i platformen Dynamicweb og deres ehandelsmodul Dynamicweb eCommerce. Denne platform har om nogen vist sig ideel til integration med C5.

Vi hjælper dig med at klargøre dine C5 data til integration med en webshop 

Vi har gjort det så let som muligt, men ofte er der stadig et arbejde der skal gøres før dine C5 data er klar til integration med en webshop. Hvis du ikke selv du råder over kompetencerne til at håndtere denne opgave, kan vi hjælpe dig. 

  • Co3 fungerer som konsulent for IT-afdelingen og ERP-leverandøren, hvor vi rådgiver omkring klargøring, strukturering, forædling og konvertering af dine produktdata. 
  • Co3 gennemfører datakonverteringer, hvor vi konverterer dataformatet fra C5 til webshoppens dataformat. 

Måske arbejder vi sammen med din C5 leverandør

Vi arbejder med en række C5-leverandører i Danmark, store såvel som små. Lige nu arbejder vi med Norriq, Tectura, Logica, EG, Thy-data og en række andre. Vores tætte samarbejde med de danske C5-konsulenter giver en række fordele. 

  • Vi har et kendskab til Navision, Axapta, C5, Visma mv.
  • Der er gode chancer for, at vi allerede samarbejder med din ERP-leverandør.
  • Vi ved hvordan branchen tænker og arbejder og formår, med den viden, at sætte os i centrum af integrationsprojektet.

Co3 skaber integration i en række ERP-systemer

Co3 har konkret erfaring med integration imellem webshop og regnskabssystemerne (ERP)

Yderligere har Co3 erfaring med integration imellem webshop og Product Information Management - systemer (PIM)

  • InRiver

Kom i luften med køreklar webshop forberedt til integration med C5 på 30 dage

Espresso er en køreklar webshop som er forberedt til integration med C5 og andre ERP-systemer. Webshoppen indeholder alt det du skal bruge for at komme hurtigt og nemt i gang med e-handel til en attraktiv pris.

Med Espresso kan du sige farvel til dyre specialløsninger, og nyde godt af de mange fordele ved en fleksibel standardløsning. Vi tilpasser selvfølgelig webshoppen til dine behov, så du får et unikt design og skræddersyede funktioner, som passer præcis til dig og dine kunder.

Vil du vide mere? 

Så er Brian ham, du skal tage fat i. Han har helt styr på, hvordan du integrerer din webshop til C5. Og han deler gerne sin viden med dig.

Brian Mikkelsen

CSO / E-handelsspecialist

+45 26 89 43 04

brian.mikkelsen@co3.dk