Co3 integrerer din webshop til Movex

Læsetid: 2 minutter

Co3 er blandt de få, der har massiv erfaring med integration til Lawson's ERP-system Movex.

Få en køreklar webshop forberedt til integration med Movex på 30 dage

Espresso er en køreklar webshop, som er forberedt til integration med Movex og andre ERP-systemer. Webshoppen indeholder alt det du skal bruge for at lave en B2B webshop med login og personaliserede priser. Espresso indeholder et integrationsmodul samt et dokumenteret dataformat, der gør den klar til integration med din Movex.

Sig farvel til dyre specialløsninger. Og goddag til en fleksibel B2B standard webshop, som vi tilpasser dine behov for unikt design og skræddersyede funktioner.

Praktisk erfaring med integration til Movex

Movex fra Lawson er ikke så udbredt i Danmark, men på trods af det, er Movex et af de ERP-systemer, som Co3 har massiv erfaring i at integrere til. Konkret arbejder vi med integration til Movex hos Ambu, Egetæpper og Færch Plast. 

Integration til Movex 40-60% billigere

Co3 har igennem en årrække arbejdet med integration til Movex og har udviklet en model, der gør integrationen imellem webshoppen, Movex og andre ERP-systemer til en lettere og mere overskuelig opgave. Vores erfaring og gode integrationsværktøjer betyder, at udgiften til integrationen er reduceret med 40-60%.

Co3 samarbejder med leverandører af Movex

Co3 samarbejder med række af de største ERP-leveradører i Danmark. Lige nu arbejder vi med Norriq, Tectura, Logica, EG, Thy-data og en række andre. Vores tætte relationer til ERP-husene skaber fordele:

  • Vi har et indblik i Movex, Ax og en lang række øvrige ERP-systemer.
  • Vi kender måske allerede din ERP-leverandør.
  • Vi kender branchen, ved hvordan den tænker og arbejder.
  • Vi har kompetencerne til at projektlede et integrationsprojekt.

Integration imellem Dynamicweb og Movex

Co3 forhandler platformen Dynamicweb CMS og ehandelsmodulet Dynamicweb eCommerce. Vi har udviklet integration imellem Dynamicweb eCommerce og Movex for Færch Plast, Egetæpper og Ambu.

Co3's standardshop er i dag etableret i Dynamicweb Ecommerce, hvilket yderligere letter integrationen imellem Dynamicweb og Movex.

Vi hjælper dig med dine Movex-data

Alle integrationsprojekter er forskellige, uanset hvor meget vi evner at standardisere webshop- og ERP-systemerne. Du får brug for at klargøre og konvertere dine Movex-data. Råder du ikke over folkene til at håndtere denne opgave internt, kan vi hjælpe dig. 

  • Co3 udfylder rollen som konsulent for dine IT-folk og din Movex-leverandør.
  • Vi rådgiver omkring klargøring, strukturering, forædling og konvertering af dine Movex-produktdata. 
  • Vi håndterer datakonverteringer i en process, hvor vi konverterer dit dataformat fra Movex til dataformatet i vores webshop. 

Co3 integrerer ikke kun til Movex

Co3 har konkret erfaring med integration til følgende systemer:

Få en køreklar webshop forberedt til integration med Movex på 30 dage

Espresso er en køreklar webshop, som er forberedt til integration med Movex og andre ERP-systemer. Webshoppen indeholder alt det du skal bruge for at lave en B2B webshop med login og personaliserede priser. Espresso indeholder et integrationsmodul samt et dokumenteret dataformat, der gør den klar til integration med din Movex.

Sig farvel til dyre specialløsninger. Og goddag til en fleksibel B2B standard webshop, som vi tilpasser dine behov for unikt design og skræddersyede funktioner.

Vil du vide mere? 

Så er Brian ham, du skal tage fat i. Han har helt styr på, hvordan du integrerer din webshop til Movex. Og han deler gerne sin viden med dig.

Brian Mikkelsen

CSO / E-handelsspecialist

+45 26 89 43 04

brian.mikkelsen@co3.dk