Integrer din webshop til Navision

Læsetid: 2 minutter

Vi har 10 års erfaring med integration til Navision. Vi har fornøjelsen af at arbejde med webshops for BON'A PARTE, Actona Company, Office Supplies Danmark, Redoffice og mange andre.

Spar tid og penge med en standard webshop med integration til Navision

Nu kan du hurtigt og nemt komme i gang med e-handel til en attraktiv pris. Vi har udviklet Espresso, som er en fleksibel B2B standard webshop med dyb integration til din Navision. Vi tilpasser selvfølgelig webshoppen til dine behov, så du får et unikt design og skræddersyede funktioner, som passer præcis til dig og dine kunder.

Vi har erfaring med integration til Navision

Microsoft Dynamics NAV (Navision) er uden sammenligning det ERP-system, som vi har størst erfaring med at integrere til. Dette skyldes primært vores fokus på de store og mellemstore danske grossister, som i høj grad anvender dette system.  

Co3 samarbejder med ERP-branchen om Navision

Hos Co3 er vi i daglig dialog med række af de største ERP-leverandører i Danmark. Lige nu arbejder vi med Norriq, Tectura, Logica, EG, Thy-data og en række andre. Vores tætte relationer til ERP-leverandørerne giver dig en række fordele.

  • Vi har et kendskab til Navision, Axapta, C5, Visma mv.
  • Der er gode chancer for, at vi allerede samarbejder med din ERP-leverandør.
  • Vi ved hvordan branchen tænker og arbejder og formår, med den viden, at sætte os i centrum af integrationsprojektet. 

Integration imellem Dynamicweb og Navision

Co3 er en af Danmarks førende forhandlere af platformen Dynamicweb CMS og ehandelsmodulet Dynamicweb eCommerce. Denne platform har standardintegration til Microsoft Dynamics NAV.

Co3's standardshop er i dag etableret i Dynamicweb eCommerce, hvilket yderligere letter integrationen imellem Dynamicweb og Navision.

Co3 hjælper dig med dine Navision-data

Uanset hvor gode vi bliver til at standardisere webshop og ERP-systemerne, så er alle virksomheder forskellige. Der er derfor ofte brug for at klargøre og konvertere de produktdata, vi får fra din Navision-løsning. Hvis du ikke selv du råder over kompetencerne til at håndtere denne opgave, kan vi hjælpe dig. 

Co3 fungerer som konsulent for IT-afdelingen og ERP-leverandøren, hvor vi rådgiver omkring klargøring, strukturering, forædling og konvertering af dine produktdata. 
Co3 gennemfører datakonverteringer, hvor vi konverterer dataformatet fra Navision til webshoppens dataformat. 

Co3 skaber integration i en række ERP-systemer

Co3 har konkret erfaring med integration imellem webshop og regnskabssystemerne (ERP)

Yderligere har Co3 erfaring med integration imellem webshop og produktdatabaserne (PIM)

Spar tid og penge med en standard webshop med integration til Navision

Nu kan du hurtigt og nemt komme i gang med e-handel til en attraktiv pris.
Vi har udviklet Espresso, som er en fleksibel B2B standard webshop med dyb integration til din Navision. Vi tilpasser selvfølgelig webshoppen til dine behov, så du får et unikt design og skræddersyede funktioner, som passer præcis til dig og dine kunder.

Vil du vide mere? 

Så tag fat i Brian. Han fortæller dig meget gerne, hvordan du nemt og hurtigt får en standard B2B webshop med dyb integration til din Navision.

 

 

Brian Mikkelsen

CSO / E-handelsspecialist

+45 26 89 43 04

brian.mikkelsen@co3.dk