Webshop med integration til SAP

Læsetid: 2 minutter

Co3 har, som en af de få bureauer i Danmark praktisk erfaring med integration til SAP.

Kom i luften med en køreklar webshop forberedt til integration med SAP på 30 dage

Espresso er en køreklar webshop som er forberedt til integration med ERP-systemer. Webshoppen indeholder alt det du skal bruge for at lave B2B webshop med login og personaliserede priser. Espresso indeholder et integrationsmodul samt et dokumenteret dataformat der gør den klar til integration med dit ERP-system eller PIM.

B2B webshop til Bellinger med integration til SAP

Co3 lancerer i efteråret en B2B webshop med integration til SAP. Løsningen etableres for brille-grossisten Bellinger med hovedsæde i Århus. Løsningen etableres i Espresso 3.0 på en Dynamicweb-platform.

Integration imellem Dynamicweb og SAP

Co3 forhandler platformen Dynamicweb CMS og ehandelsmodulet Dynamicweb eCommerce. Dynamicweb er et af de få CMS-systemer som idag er integreret med SAP i forbindelse med flere Webshop-projekter. Co3's standardshop er i dag etableret i Dynamicweb Ecommerce, hvilket yderligere letter integrationen imellem Dynamicweb og SAP.

40-60% besparelse i integrationen til SAP

Integrationen til SAP anvender Co3's standard integrationsværktøjer og pre-definerede XML-formater, hvilket har givet en besparelse på 40-60% i integrationsprojektet.

Vi kender ERP-branchen

Vi har arbejdet samme med de største ERP-leveradører i Danmark. Lige nu arbejder vi med Norriq, Tectura, Logica, EG, Thy-data og en række andre. Vores tætte relationer til ERP-husene skaber fordele:

  • Vi kender måske allerede din ERP-leverandør.
  • Vi kender branchen, ved hvordan den tænker og arbejder.
  • Vi har kompetencerne til at projektlede et integrationsprojekt.

Vi kan bearbejde dine SAP-data

Der indes ikke ét standardformat for integration imellem SAP og webshop. Så ofte skal dine data konverteres for at passe ind i vores format. Hvis ikke selv du kan håndtere denne datakonvertering kan vi gøre det for dig. 

  • Co3 udfylder rollen som konsulent for dine IT-folk og din SAP-leverandør.
  • Vi rådgiver omkring klargøring, strukturering, forædling og konvertering af dine SAP-produktdata. 
  • Vi håndterer datakonverteringer i en process, hvor vi konverterer dit dataformat fra SAP til dataformatet i vores webshop. 

Kom i luften med en køreklar webshop forberedt til integration med SAP på 30 dage

Espresso er en køreklar webshop som er forberedt til integration med ERP-systemer. Webshoppen indeholder alt det du skal bruge for at lave en B2B webshop med login og personaliserede priser. Espresso indeholder et integrationsmodul samt et dokumenteret dataformat der gør den klar til integration med dit ERP-system eller PIM.

Vil du vide mere? 

Så er Brian ham, du skal tage fat i. Han har stor erfaring med webshop integrationer til SAP. Og han deler gerne sin viden med dig.

Brian Mikkelsen

CSO / E-handelsspecialist

+45 26 89 43 04

brian.mikkelsen@co3.dk