Webinar

9 funktioner, der skaber bedre kundeoplevelser på din B2B webshop

Er du på udkig efter efter en ny B2B webshop? Eller vil du forbedre din eksisterende shop? Så ved du, hvor svært det er at finde god inspiration, der er relevant for B2B virksomheder. 

B2B webshops er ofte lukket land. Beskyttet bag login og kreditvurderinger. 

Så hvor henter du inspiration? Hvordan finder du ud af, hvad der virker? Du bruger en time sammen med Flemming Klausen, vores CXO.

Til webinaret præsenterer Flemming 9 best practice funktioner, der skaber øget salg, højere effektivitet og større kundeloyalitet for en lang række af vores kunder. Mon ikke funktionerne også kan hjælpe dig?

Så hvad betyder det, at vi præsenterer 9 funktioner?

Bare rolig, du bliver ikke spist af med pæne slides og flotte ord. 

Du bliver inviteret ind i maskinrummet, hvor du kan se, hvordan de 9 funktioner ser ud – og hvordan de fungerer i praksis. Ikke så meget snak, men en konkret demo.

Vi glæder os – det håber vi også, du gør. For er der noget bedre end at skabe kundeoplevelser, der øger loyalitet og indtjening?

(Ja, det er der. Men det vil blive mærkeligt at holde webinar om vinsmagning, jordomrejser og, ja … så lad os fokusere på dét, vi ved noget om: e-handel). 

Flemming på 7 sekunder

Flemming er CXO hos Co3. Han er strategen, der omsætter højtflyvende ambitioner til praktiske anbefalinger. For tingene skal virke i virkeligheden. Og det gør de, når Flemming er på holdet.  

Alt det praktiske

Hvornår er det? 

Vi afholder webinaret sammen med DynamicWeb 24. maj kl. 13.00 

Hvor lang tid varer det? 

På bare én time får du præsenteret 9 best practice funktioner, der skaber bedre kundeoplevelser på din B2B webshop. 

Hvem bør deltage? 

Dig, som planlægger at investere i en ny B2B webshop – og som vil vide, hvad I kan og bør gøre. Eller dig, der ønsker at forbedre jeres eksisterende webshop med bedre funktioner. 

Vil du med til webinaret?

Dato: 24. maj 2022
Tidspunkt: Kl. 13.00-14.00

Tilmeld dig her