Webinar

Begår du disse fejl, når du indsamler leads?

Få flere B2B leads med gamification

Så står du faktisk til en bøde...

Undgå at lave ulovlig markedsføring

Det er nok de færreste virksomheder, der bevidst vælger at komme på kant med markedsføringsloven. Alligevel begår alt for mange virksomheder (ulovlige) fejl i deres markedsføring. Ups. Det koster goodwill – og måske en bøde på et par hundrede tusinde kroner…

Men hvordan undgår du så at lave disse (ulovlige) fejl? Det kommer vi omkring på dette webinar.

Du får blandt andet svar på...

  • …om du må sige “gratis e-bog”, hvis modtageren skal oplyse sin e-mailadresse
  • …om du må bruge amerikanske marketingsystemer, hvis de opbevarer dine data i USA
  • …om du må bruge smarte tools, der kan fortælle dig, hvem der besøger dit website

Og meget, meget mere...

Bliv (helt) opdateret på markedsføringsloven

Det vælter jo hele tiden ind med ny markedsføringslovgivning. Eller... nej vent, det gør det egentligt ikke. Men der kommer hele tiden nye sager og fornyet fokus på en lang række emner, så det kan være svært at holde sig opdateret: For hvad må man egentlig? Gælder der andre regler for B2B… eller er det de samme, der gælder for B2C?

På dette webinar får du letforståelige svar på de svære spørgsmål. Alle får noget med hjem fra webinaret – også selvom du ikke har Karnovs lovsamling stående i bogreolen.

Marketing møder jura 

Til at styre slagets gang har vi har en af vores skarpe forretningsudviklere, Bonnie Frølund, og Søren Wolder, som er partner i DAHL Advokatfirma. Sammen skal de give dig de svar, der holder din virksomhed på lovens sikre sti og samtidig evnen til at udvikle effektiv markedsføring.

Rollefordelingen er klar: Bonnie fortæller om de mange smarte værktøjer, der kan hjælpe dig med at indsamle leads. Søren forklarer, hvordan du kan bruge værktøjerne – uden at risikere (store) bøder og badwill.

Se en optagelse af webinaret
– og få vores nyhedsmails

Webinaret blev afholdt 25. marts 2021.

Fik du ikke set det? Så kan du her få et link til en optagelse af webinaret.