Webinar

Sådan kommer din fashion-virksomhed rigtigt i gang med e-handel

Rentabel e-handel kræver mere end blot at etablere en webshop. Det kræver fuld automatisering og styr på data.

For mange er e-handelseventyret begyndt med en hurtig lancering af en webshop. Målet var at komme hurtigt i gang. Men det er ikke nok for at klare sig i fremtiden. E-handel skal være rentabel og bidrage til bundlinjen med både besparelser og meromsætning.

Få styr på dine data og automatisér din fashion-webshop

For at nå hertil, skal du have 100% styr på dine data. Og det kan PIM blandt andet hjælpe dig med. Med PIM kan du nemlig effektivisere arbejdet med at samle, behandle og distribuere dine produktdata betydeligt.

På dette webinar giver EG, mp Denmark og Co3 dig opskriften på, hvordan du implementerer PIM med (stor) succes og skaber en rentabel fashion-webshop.

Programmet:

 • Intro. Brian Mikkelsen fra Co3
   
 • PIM til brandownern. Brian fra Co3 præsenterer, hvordan PIM hjælper dig med at skabe overblik over dine data og arbejdsgange i din fashion-virksomhed. Du får indblik i, hvordan du reducerer arbejdet med at levere data til din webshop, forhandlere og marketplaces.
   
 • 5 tips til implementering af PIM. Hans-Henrik Olsen fra mp Denmark giver 5 konkrete tips til forberedelse og implementering af PIM i en fashion-virksomhed.
   
 • Integration – nøglen til rentabel e-handel. Det er integrationen mellem dit ERP-system og din e-handelsplatform, der sikrer, at det bliver rentabelt for dig at e-handle. Martin Bech Haagaard fra EG præsenterer, hvordan du griber integrationsopgaven an, så du undgår ubehagelige overraskelser og budgetoverskridelser.
   
 • Afrunding. Brian fra Co3

Se en optagelse af webinaret
– og få vores nyhedsmails

Webinaret blev afholdt 9. september 2021.

Fik du ikke set det? Så kan du her få et link til en optagelse af webinaret.