Webinar

Sådan skaber du produkttekster og oversættelser med Chat GPT i Struct PIM

At skabe og oversætte produkttekster er en tung opgave at løfte. Men det er på vej til at ændre sig. Med Chat GPT kan opgaven automatiseres. Struct har bygget Chat GPT ind i PIM. Vi går tæt på og viser, hvordan det fungerer. 

På dette webinar har jeg inviteret Struct til at give en kort intro til deres PIM-platform. Vi kigger nærmere på 4 opgaver, som du løser med PIM.

 1. Modellering af dine ERP data til det, du har brug for i dine kanaler 
  Du får en demo af, hvordan du bygger komplekse produkter, som f.eks. varianter, i Struct PIM.  Og skaber avancerede relationer til op- og krydssalg. 
 2. At skabe overblik over dine produktdata
  Struct giver en demo af, hvordan du bruger dashboards og deres Enrichment insights til at skabe netop det overblik, du har brug for.  
 3. Automatisering hvor teknikken arbejder for dig 
  Vi kigger på den avancerede regelmotor, der ligger i Struct, og hvordan du som almindelig PIM-bruger kan automatisere mange af de opgaver, du løser manuelt i dag. 
 4. Produkttekster med Chat GPT
  Sidst, men ikke mindst, giver vi en demo af, hvordan du bruger Chat GPT til at skabe produkttekster og oversættelser via AI Assistenten inde i Struct PIM.

Kort om Struct PIM

Struct PIM er et dansk produceret PIM. Platformen er skabt af onliners. Altså mennesker, som er vokset op i en verden, hvor design og brugervenlighed altid har været i fokus. Derfor er Struct et af de absolut mest brugervenlige PIM-systemer på markedet. 

Derfor skal du deltage: 

👉🏼 Du står overfor et PIM-projekt og vil gerne have et overblik over de vigtigste platforme i Danmark

👉🏼 Du er træt af at mangle overblik og effektivitet i din hverdag

👉🏼 Du har hørt om Struct og ønsker et kig ind i platformen

Om twoday Co3

twoday Co3 er et digitalt bureau. 22 år gamle. 3 kontorer. 115 specialister. Vi hjælper virksomheder med at sælge mere og sætte strøm til manuelle arbejdsprocesser. Vi er eksperter i e-handel, PIM, og hvordan jeres brugeroplevelse og salg kan forbedres.

Alt det praktiske

Dato: 11. maj 2023 

Tidspunkt: Kl. 9.00

Varighed: 60 minutter

Oplægsholder:

Brian Mikkelsen, CSO / E-handelsspecialist hos twoday Co3

Per Orloff Poulsen, Partner Sales Specialist hos Struct

Se en optagelse af webinaret
– og få vores nyhedsmails

Webinaret blev afholdt d. 11. maj 2023