Firmahjemmesider med umbraco – få en unik hjemmeside til din virksomhed

14 april 2020

Firmahjemmesider til store og små virksomheder

Hos twoday Co3 er vi eksperter i at udvikle hjemmesider i Umbraco til både store og små virksomheder. Umbraco er i dag et af de mest brugte systemer til firmahjemmesider, og det er med god grund.

Nogle af de primære grunde til at du bør overveje at vælge Umbraco som system til din hjemmeside er:

  • Du får mulighed for at få et unikt tilpasset website til dine behov
  • Du kan nemt skalere din forretning til nye markeder
  • Du får høj sikkerhed

Få et website der er skræddersyet til dine behov

Den største fordel ved at bruge Umbraco som dit CMS (content management system) er, at du i dette system kan få kodet præcis de funktioner, som du måtte have brug for. I mange andre systemer arbejder man ud fra en fast template. Det giver både fordele og ulemper.

I Umbraco arbejder vi både med templates og med customized udvikling. Vi kan bygge et website ud fra præcis det grafiske design, som du måtte ønske dig, og vi kan udvikle særlige funktioner til dit website, som du har brug for. Dette gør at du kan øge antallet af tilmeldinger, leads eller salg fra websitet, ligesom du kan understøtte en god og unik brugeroplevelse for dine besøgende.

Vi ved af erfaring at to kunder og to brancher aldrig er ens. Derfor mener vi også, at alle kunder fortjener en unik løsning tilpasset til deres ønsker og behov.

Skaler din forretning til nye markeder

En anden stor fordel ved en Umbraco-løsning er, at det er utroligt nemt at skalere din forretning til nye markeder. Det gælder både i tilfælde hvor du skal udvide til nye lande og dermed inkorporere nye sprog i din løsning, eller hvis du en dag skal udvide dit sortiment af produkter eller ydelser betragteligt.

Med Umbraco får du en fleksibel og langtidssikret løsning til din virksomhed.

Få fuld tryghed med Umbraco

En tredje fordel ved Umbraco er at du her får en langt højre grad af sikkerhed end med andre populære CMS som f.eks. WordPress.

Med en Umbraco-løsning er det kun autoriserede udviklere, der kan lave nye funktioner og kode i dit system. Det betyder at det er langt sværere for hackere og malware at trænge igennem dit sikkerhedsnet og gøre skade på din hjemmeside. WordPress er et open-source CMS der giver mulighed for at alle kan udvikle og lave nye plugins. Det giver huller i sikkerhedsnettet og kan medføre nedbrud, hacking og malware som kan lamme din forretning midlertidigt eller permanent. Med en Umbraco-løsning kan du være helt rolig. Her er det kun udviklere som os der har adgang til din hjemmeside.

Mere end 10 års erfaring med udvikling af hjemmesider til Danmarks største brands

Vi har igennem årene udviklet firmahjemmeside for nogle af Danmarks største virksomheder og brands – både inden for B2B- og B2C-segmentet. Vi er blandt andet leverandør for Coop Danmark og Actona Company. For Coop Danmark var vores opgave at lave ny hjemmesider til deres dagligvarekæder. Coop Danmark havde et ønske om at få implementeret en ny fælles grafisk identitet som passer til Coop Danmark og som samler butikskæderne. Hjemmesiderne skal give det bedst mulige overblik for de mange besøgende, og vores opgave var desuden at sikre en rød tråd på tværs af dagligvarekædernes hjemmesider.

Få et tilbud på din nye firmahjemmeside i dag

Hos twoday Co3 har vi mere end 10 års erfaring med at udvikle firmahjemmesider i Umbraco. Vi er Umbraco Partner, og det betyder at vores udviklere altid har den sidste nye viden og kendskab til best practises i branchen. Du er mere end velkommen til at kontakte os her på siden.

Vi kan uden tvivl hjælpe dig til at få en hjemmeside som opfylder alle dine ønsker. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tobias Høst
Head of Aarhus / Seniorkonsulent
+45 20 81 91 01
tho@co3.dk

Tobias Høst expert i umbraco løsninger og websites