Umbraco hjemmeside

Specialister i Umbraco hjemmesider

Vi har bygget Umbraco hjemmesider siden 2008, hvilket gør twoday Co3 til et af de mest erfarne webbureauer i Danmark, når der skal udvikles, vedligeholdes eller ydes support på alle typer af Umbraco hjemmesider. Vi bygger holdbare digitale løsninger helt fra bunden, men overtager også eksisterende hjemmesider fra vores kollegaer i branchen. Vi har valgt at specialisere os inden for Umbraco CMS. Vi er derfor det rigtige valg, når du skal i gang eller videre med din eksisterende Umbraco hjemmeside.

Ny Umbraco hjemmeside

Umbraco CMS er et stærkt fundament og et godt valg til din nye hjemmeside. Det er fleksibelt nok til at håndtere både små og store hjemmesider, og løsningen kan vokse sammen med din virksomhed. Umbraco er en fremtidssikker platform.

Vi har allerede hjulpet over 200 virksomheder med en Umbraco hjemmeside, og vi vil også gerne hjælpe din virksomhed med en hjemmeside. 

Overtage en eksisterende

Har din virksomhed en eksisterende hjemmeside i Umbraco, kan I vælge at flytte til os. Vi har gennem tiden overtaget en del løsninger fra andre bureauer, og hjulpet kunderne med deres ønsker, og at nå i mål med deres deres hjemmeside.

Hos twoday Co3 får du den leverandør, du leder efter. Vi sætter en ære i at bygge holdbare digitale løsninger til vores kunder, og samtidig være til stede når der er brug for os. Lad os hjælpe dig i mål med din eksisterende Umbraco hjemmeside.

Hurtig assistance

Har du problemer med din Umbraco hjemmeside lige nu? Har du behov for hurtigt at få assistance til at komme online igen? Hos twoday Co3 hjælper vi alle i problemer, for vi ved hvor betydningsfuldt det er, hvis din hjemmeside er gået ned.

Vi hjælper dig online, også selvom du ikke er kunde hos os. Det kan du vælge at blive efterfølgende. Vent ikke med at kontakte os. Vi hjælper med at løse problemerne nu og her, så vi hurtigst muligt kan få din Umbraco hjemmeside online.

Erfaring & know-how

Vi har brugt lang tid på at optimere det fundament, vi benytter til nye hjemmesider i Umbraco. Der er lagt særligt stort fokus på disse tre områder:

  • Hastighedsoptimering
  • Brugervenlighed
  • Teknisk SEO

Dette er de tre områder, som nye og eksisterende kunder er mest opmærksomme på. Vores erfaring siger, at vores kunder godt ved, at disse områder overordnet dikterer, hvorvidt en Umbraco hjemmeside bliver en succes eller er en hæmsko, der besværliggør arbejdet med løsningen.

Vi sørger også altid for, at din hjemmeside er mobilvenlig og 100% optimeret til visning på både computer, tablet og smartphone. Det kan du læse meget mere om i denne artikel.

Hos twoday Co3 sørger vi for, at din løsning bliver en fornøjelse at arbejde med, og vi sørger for, at du ved, hvordan hjemmesiden skal bruges og hvordan du arbejder i Umbraco.

Vi arbejder i Umbraco

Umbraco er, ud af boksen, et CMS til din hjemmeside. Værdien ligger i den tid vi har brugt på at forfine platformen, som din Umbraco hjemmeside bygges på. Den know-how og specialisering, som vi besidder, er sammenkogt til en platform, hvor vi allerede har brugt tiden på at implementere og opbygge et solidt fundament til din hjemmeside.

I bureaubranchen er det almindeligt at arbejde med flere forskellige CMS. twoday Co3 er et specialiseret Umbraco bureau, hvor vores specialister bygger hjemmesider i Umbraco. Vi vil være de bedste til at bygge Umbraco hjemmesider i Danmark. Du kan læse mere om fordelene ved Umbraco her. Vi har også lavet en oversigt over fordele ved Umbraco vs. WordPress. Den kan du læse her.

Derfor er vi dem, du skal arbejde sammen med om din Umbraco hjemmeside.

Overvejer du en Umbraco hjemmeside?

Vi vil gerne snakke helt uforpligtende med dig eller din virksomhed om en mulig løsning. Det kræver blot at du skaber kontakten. Vi glæder os til at indlede et samarbejde og skabe resultater for din virksomhed.

Tobias Høst
Head of Aarhus / Seniorkonsulent
+45 20 81 91 01
tho@co3.dk

Tobias Høst expert i umbraco løsninger og websites