Ny visuel identitet med respekt for logoet

VARDE Ovne

Ny visuel identitet til Varde Ovne

Udfordringen

VARDE Ovne har i mange år produceret og leveret miljørigtige brændeovne til forhandlere i Danmark, Tyskland, Norge, Sverige, Finland og England. Produkterne er i topklasse, men den gamle visuelle identitet trængte til at blive støvet af og tilpasset de digitale kanaler – uden at give køb på det velkendte brand, det oprindelige logo, varmen og hyggen. Og på en måde, som også gør sig godt på tryk.

Løsningen

Med udgangspunkt i en workshop, hvor vi sammen med VARDE-teamet satte ord på værdier, målgrupper, grafisk udtryk, tone of voice og ikke mindst positioneringen i forhold til konkurrenterne, udviklede vi en ny og opdateret designguide. Efterfølgende har vi hjulpet VARDE Ovne med at implementere den nye visuelle identitet i alle dele af forretningen.

Resultater

I dag er VARDE Ovnes kommunikative profil redesignet – alt fra hjemmeside over katalog og visitkort til produktion af grafik og tekst til annoncer, roll-ups og emballage.

Nyt stempel til Varde Ovne

Nye visitkort til Varde Ovne

Nyt brevpapir til Varde Ovne

Nyt branding-katalog til Varde ovne

Ny roll up til Varde Ovne

Nye roll ups til Varde Ovne

Nyt produktblad til Varde Ovne

Nyt website til Varde Ovne

Mobilvisning af website

Mobilvisning af Varde Ovnes nye website

Co3 og Varde Ovne i samarbejde om nyt website

Vil du vide mere? 

Så giv Christian et kald. Han er manden, der kan flytte din forretning. Og han har et helt hold i ryggen, som kan træde til og trække i samme retning.

Christian Poulsen

CEO / Adm. Direktør

+45 32 26 68 50

E-mail