Få et website, der kan det, dine kunder har brug for

I dag kan alle efterhånden bygge et website. Men kan de også bygge det, dine kunder har brug for? 

Vi har mere end 20 års erfaring med at udvikle websites. Både de enkle og dem, der skal hjælpe dig med at generere leads og drive salg. 

Vi ved derfor, hvad der virker (og ikke virker). Og vi er klar til hjælpe dig – uanset din opgaves størrelse.

Alle taler om omnichannel, AI og UX. Vi vil hellere tale om din forretning

Uanset hvilken type website, du har brug for, er målet det samme: Din virksomheds nye website skal overbevise din målgruppe om, at du er det rigtige valg for dem. 

Udviklingen af dit nye website handler derfor om at udvikle din forretning. Så hvad ønsker du, der skal ske? 

Nogle virksomheder har brug for et digitalt visitkort. Andre ønsker en leadmotor. Og så er der dem, der vil præsentere produkter online. Vi kan hjælpe dig sikkert i mål – uanset dine behov.

Dine ord vejer tungt. Dine kunders vejer tungere

Du har sikkert mange ideer til, hvordan dit nye website skal se ud – og hvad det skal indeholde. Det er fantastisk, men lad os bare være ærlige: dine kunders behov er vigtigere end dine.

Så hvorfor køber kunderne hos dig? Hvad bruger de websitet til i dag? Hvad ønsker de at bruge websitet til i morgen? 

Vi finder svarene ved at involvere dine kunder i udviklingsprocessen. På den måde bygger vi sitet på afgørende indsigter fremfor lunkne mavefornemmelser.

Involver dine kunder i udviklingsprocessen

4 trin: Sådan udvikler vi dit website

Vi har udviklet websites i mere end 20 år. Vi ved derfor, at alle websites er forskellige – men vejen til målet er ofte den samme. Derfor har vi udviklet en proces, som hjælper dig sikkert (og hurtigt) i mål.

Indsigt og strategi

Vi definerer dine forretningsmål og kortlægger dine kunders behov med vores indsigts- og analyseværktøjer.

Design og struktur

Vi designer sitet med udgangspunkt i din visuelle identitet og dine kunders behov.

Indhold

Vi producerer indholdet til dit website – uanset om du har brug for tekst, grafik, film eller billeder.

Udvikling og lancering

Vi sætter strøm til dit website med teknisk programmering og udvikling. Tillykke, du er live!

Mange produkter i flere varianter? Det klarer vi

I dag er det ikke nok blot at fortælle om alle dine fantastiske produkter. Du skal vise dem. Billeder, detaljer, tekster, specifikationer og downloads — kunderne vil have det hele.

Vi er, i al beskedenhed, virkelig gode til at udvikle websites, der kan netop det. Med dyb integration til dit ERP-system, så du slipper for dataindtastning og dobbeltarbejde.

Måske overvejer du også at sælge udvalgte produkter online? Det klarer vi let med en e-handelsløsning.

Sælg produkter online

Få succes med en ny e-handelsløsning

Få et website, der kan det, dine kunder har brug for

Det tager tid at udvikle et website. Gør det med folk, du holder af

I dag kan alle efterhånden udvikle et website. Men langt fra alle kan gøre det ordentligt. Hos Co3 møder du specialister, der er klar til at hjælpe. 

Bonnie definerer for eksempel strategien for dit website. For hvad ønsker du at opnå? Gry udvikler et design, som Anders implementerer. Emil skriver tekster, der får besøgende til at blive leads. Og Mads tager telefonen, hvis teknikken driller. 

Vi er her for dig. Altid. Det gør nemlig både vores proces og dit resultatet bedre.

Vi bygger effektivt på Espresso

Vi bygger dit website på platformen Espresso i stedet for at begynde helt fra bunden. Det er smart. For med Espresso som fundament kan vi bruge mindre tid på programmering og mere tid på design, indhold og markedsføring. Det giver større synlighed, smukkere design og flere kunder – på kortere tid. 

Espresso indeholder en masse tidskrævende basisprogrammering og er født på et standard CMS fra Dynamicweb, som vi kan skræddersy til dine behov. På den måde kan vi udvikle et unikt og brugervenligt design, som afspejler dit brand.

Vi bygger dit website på platformen Espresso

Er du til Dynamicweb, Umbraco, Wordpress eller noget helt fjerde? Vi kan hjælpe dig – uanset platform. Men det er ingen hemmelighed, at vi er Danmarks førende udvikler på Dynamicweb.

Skal dit gamle logo med på det nye site?

For afspejler logoet, hvem virksomheden var for 20 år siden, eller hvem I er i dag? Trænger jeres farvepalette til et friskt pust? Og skal jeres fortælling, tagline og USP’er finpudses? Det er vigtigt at have styr på, inden vi udvikler dit nye site.

Appeler stærkere til din målgruppe

Besøgende kommer sjældent af sig selv. Lad os hjælpe dem godt på vej

Vi kan øge trafikken til dit nye website, så du får mest ud af dine penge. Det gør vi eksempelvis med SEO – så kunderne finder dig på Google – og med målrettet annoncering på sociale medier.

Få flere besøgende og leads