Smartpage er nu en del af Visma

11.01.22

Vi begynder året på den allerbedste måde; med at få et nyt familiemedlem. Visma har nemlig købt digitalbureauet Smartpage i København, som nu bliver en del af Co3.

Størst på Dynamicweb

Smartpage er specialist i at udvikle komplekse e-handelsløsninger på Dynamicweb-platformen (ligesom os). Når vi slår pjalterne sammen, er vi verdens største Dynamicweb Premium Solution Partner med 41 certificerede konsulenter.

Med tilføjelsen af de begavede mennesker i Smartpage er vi nu knap 100 tænkere og praktikere i Co3 fordelt på fire lokationer: Ikast, Aarhus, Aalborg og København.

Fælles ambitioner

Smartpage er kendt og respekteret for deres fokus på forretning før teknologi. De er drevet af at skabe vækst for deres kunder frem for at vinde priser til dem selv. De holdninger og værdier flugter med vores.

Siden starten i 2012 har Smartpage hjulpet flere end 90 virksomheder med at få succes med digitalisering, eksempelvis Flying Tiger, Uno-X, Frellsen, Dansk Standard, Philipson Wine, GASA Group, RealMæglerne, Svendsen Sport og mange flere.

“Sammen med Visma og Co3 kan vi sætte turbo på vores strategi og betjene større og mere komplekse kunder. I den nye konstellation får vi flere muskler, flere kompetencer og en bredere palette af ydelser. Så da vi fik chancen for at blive en del af dem, slog vi til.”

Anders Ebdrup
CEO, Smartpage

Fra venstre: Lars Berthelsen, direktør i Visma Custom Solutions Danmark, Mikkel Ulstrup, Partner & Head of Business Development i Smartpage, Christian Poulsen, CEO i Co3 og Anders Ebdrup, CEO i Smartpage.

Co3 og Smartpage

Større båndbredde og mere nærhed

Behovet for B2B/B2C e-handel, digitalisering og online markedsføring vil stige eksplosivt de kommende år. Med opkøbet af Smartpage øger vi vores båndbredde betydeligt, så vi har flere ressourcer og kompetencer til at indfri kundernes digitale potentiale. 

Samtidig udbygger vi vores tilstedeværelse i Østdanmark og Nordjylland, så vi kan være tættere på kunderne i hverdagen. 

 

Mød Co3

  • 22 år gamle
  • Kontorer i Ikast, Aarhus og København
  • 68 krøllede og snorlige digitale hjerner

Mød Smartpage

  • 10 år gamle
  • Kontorer i København og Aalborg
  • 27 ildsjæle inden for strategi, design og teknologi

"Vores mål er at gøre det nemmere for alle virksomheder at skabe vækst gennem e-handel og online markedsføring. Sammen med Smartpage får vi endnu flere muskler til at realisere den vision. Summen af vores kompetencer inden for UX design, online markedsføring og teknologi giver os en stærk og unik markedsposition.”

Christian Søsted Poulsen
CEO, Co3

Hvad betyder det for dig som kunde? 

Det betyder, at vi nu har endnu flere hænder og hoveder til at forløse dit digitale potentiale. Derudover er det business as usual. 

Smartpage skifter navn til Co3 i løbet af første halvår 2022. Ledelsen fortsætter uændret i Aalborg og København.

Vi laver digitale løsninger, der får salget til at stige.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller vil du bare gerne sige tillykke? Så kom forbi til en kop kaffe, eller giv os et ring. Vi er ivrige efter at fortælle om familieforøgelsen.

 

Christian Søsted Poulsen

CEO, Co3

smartphone20941020

mailcsp@co3.dk

Christian Søsted Poulsen

Anders Ebdrup

CEO, Smartpage

smartphone24948847

mailae@smartpage.dk

Anders Ebdrup