Kickstart din karriere hos twoday Co3

Webudvikler Mads Poulsen

Kom med på vores graduateprogram, og bliv en del af et ambitiøst, alsidigt og alletiders webbureau (hvis vi selv skal sige det…).

twoday Co3 er et bureau med 100+ medarbejdere, der tilbyder websites, apps, e-handel, PIM, online marketing og meget mere.

Ikke nok med at vi er fagligt stærke, synes vi også, at vi har Danmarks (måske) bedste arbejdsplads med rig mulighed for faglig udvikling i et uformelt og hyggeligt arbejdsmiljø.

Hvad er twoday Co3’s graduateprogram?

Vores graduateprogram er målrettet unge IT-talenter, der ønsker at udfordre sig selv og tage deres færdigheder til det næste niveau. 

Programmet er designet til at give dig mulighed for at omsætte din akademiske og teoretiske viden til praktisk erfaring og samtidig udvikle dine evner inden for dit specifikke fagområde. Det kan f.eks. være som Webudvikler, Appudvikler, PIM-konsulent, digitaliseringskonsulent eller Solution Architect.

Du bliver desuden en del af et større graduateprogram hos twoday sammen med andre graduates fra vores søsterselskaber.

Forløbet af graduateprogrammet

Vores graduateprogram strækker sig over en periode på 12 måneder med start omkring 1. september og afslutning 31. august.

Du vil blive placeret inden for dit specifikke fagområde og få mulighed for at arbejde på tværs af forskellige projekter og teams.

Programmet er struktureret på en måde, der sikrer, at du får en bred vifte af erfaringer og udfordringer, der vil hjælpe dig med at udvikle dine færdigheder og finde din passion inden for vores virksomhed.

Ansvar og hands-on erfaring

Hos twoday Co3 tror vi på, at den bedste måde at lære på er ved at kaste sig ud i opgaverne, og få hænderne i maskineriet hurtigt. Som graduate hos os vil du få masser af hands-on erfaring fra starten. Du vil blive involveret i spændende projekter og arbejde sammen med erfarne fagfolk, der vil hjælpe dig med at lære og vokse.

Mentorordning

Vi tror på, at læring er en kontinuerlig proces, og derfor tilbyder vi vores graduates en dedikeret mentor gennem hele forløbet. Du vil selvfølgelig få en grundig oplæring og introduktion til os, til projekterne og til opgaverne. Din mentor vil guide dig gennem programmet, give løbende feedback og støtte dig i din personlige og faglige udvikling.

Vores familiære miljø

Hos twoday Co3 tør vi udfordre status quo og gøre tingene bedre - i fællesskab. Vi arbejder sammen, snakker sammen, deler ideer med hinanden og hjælper kollegaer, når der er brug for det. Som graduate hos os får du mulighed for at blive en del af familien og bidrage, tage ansvar og præge alt fra optimeringer til opgaver i projekter.

Netværk med andre graduates

Som nævnt bliver du en del af et større graduateprogram hos twoday, som inkluderer graduates fra vores søsterselskaber. Her deltager du i en række arrangementer, både faglige og sociale, hvor alle graduates mødes på tværs. 

Nedenfor kan du se en tidslinje over aktiviteterne for 2023. Under overskriften "Den gode konsulent" har der været forskellige workshops, som tager udgangspunkt i FN's verdensmål, samt gatherings i Danmark og i vores nordiske nabolande.

Udover sparringen med kollegaerne hos twoday Co3 får du altså også mulighed for at netværke med vores søsterselskaber og graduates herfra.

Om dig (eller vores ønsker til dig) 

Vi forestiller os, at du er uddannet multimediedesigner, datamatiker, webudvikler, datalog, IT-teknolog eller lignende. Eller måske er du selvlært og har noget viden og erfaring fra et af disse områder.

Vi beskæftiger os med website, e-commerce, PIM, apps, integrationer m.m. og arbejder bl.a. med følgende systemer og teknologier: Umbraco, Dynamicweb, PIM (Dynamicweb, Perfion, InRiver, Struct), CSS, HTML, JavaScript, JSON, ASP.NET, C#, SQL og XML.

Har du erfaring med ovenstående, er det en klar fordel. Ellers skal vi nok lære dig, hvad du har brug for - så længe du har et skarpt hoved skruet på kroppen.

  • Du er nysgerrig, lærenem og har gå-på-mod
  • Du er ansvarlig og struktureret
  • Du taler og skriver nogenlunde dansk
  • Du kan lide at få feedback og forbedre dig
  • Du trives i et uformelt, hyggeligt arbejdsmiljø
  • Du skal være cool med, at der i ny og næ vil være møder og workshops sent på dagen og i weekenden (bl.a. fællesmøder med alle graduates)

Kom i praktik hos twoday Co3 i Aarhus, og hjælp os med events og content-creation

Det praktiske 

Arbejdssted: Valby, Herning eller Aarhus

Opstart: 2. september 2024

Løn efter kvalifikationer

Lad os skabe magi - sammen

Hos twoday Co3 finder du både udviklere, frontendere, strateger, konsulenter, tekstforfattere, designere, ux’ere og andre godtfolk. Du får ca. 100 kollegaere, du kan sparre med – fagligt og socialt.

Mangler vi styrke eller specialister, kan vi trække på storebror twoday, som er den koncern, vi er en del af. Her sidder mere end 2.200 højtkvalificerede fagfolk inkl. andre graduates.

Vi tror på den magi, der opstår, når mennesker mødes – individer med forskellige personligheder og styrker. Og vi tror på, at vi sammen skaber bedre resultater og et bedre i morgen.

Er det noget for dig?

Vi leder altid efter talentfulde kandidater, der har en passion for IT og ønsker at lære og vokse sammen med os.

Ønsker du at ansøge om at blive en del af vores graduateprogram, skal du sende en motiveret ansøgning og CV til Adm. Direktør Christian Poulsen på christian.poulsen@co3.dk med emnelinjen ’Graduate’.

Har du spørgsmål til forløbet, er du også velkommen til at skrive til Udviklingschef Kevin Steffer på kevin.steffer@co3.dk.

Vi indkalder løbende til samtale, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Kontakt Brian om Dynamicweb PIM