Multibrand grossist går i luften med en stribe B2C webshops på flere sprog

Læsetid: 1 minut

F&H er Skandinaviens førende grossist inden for glas, køkkenudstyr og boligtekstiler. Virksomheden sælger både til detail- og dagligvarekæder – og har i sit varekatalog en lang række velkendte brands som Jamie Oliver, Nuance, Södahl og Blomsterbergs.

Udfordringen hos F&H

F&H havde et ønske om at etablere webshops til virksomhedens mange brands. Og virksomheden havde et specifikt ønske om at nå i mål med de første tre webshops inden for de første to måneder. De skulle nemlig være klar til julehandlen.

Derfor havde F&H behov for at skabe en central e-handelsplatform, der ville gøre det enkelt at udvikle en række webshops på flere sprog. Og uden at det ville blive en lang og dyr proces.

Løsningen: Webshop bygget med Espresso

Udfordringen blev løst ved at bygge en webshopløsning med Espresso.

Kort fortalt er Espresso en alt-i-en webshop udviklet specielt til CMS’et Dynamicweb. Som standard indeholder Espresso en række skabeloner og værktøjer, der gør det nemt at integrere webshoppen med de mest udbredte økonomi- og datasystemer.

F&H’s nye webshopløsning er integreret til virksomhedens centrale produktdatabase i Dynamics AX. På den måde kan alle produktdata hentes fra ét centralt sted og skubbes ud til de enkelte webshops via et brandfilter.

Resultatet: 3 webshops på 12 uger

Med Dynamicweb og Espresso-løsningen har F&H fået en række effektive webshops – hvoraf de første tre shops (SödahlNuance og Rösti Mepal) blev lanceret i løbet af tolv uger.

Oveni er det – med den nye løsning – blevet muligt for F&H selv at udvikle og lancere nye webshops på knap tre uger. F&H er dermed blevet stort set selvkørende i forhold til webshops. Og på blot halvandet år har virksomheden fået etableret otte webshops – hvor fem af dem er lanceret på tre forskellige sprog.

Vil du vide mere? 

Så har Brian meget mere at sige om Espresso. Og han hjælper dig gerne med alt fra den rigtige strategi til færdiggørelse og markedsføring af din webshopløsning.

Brian Mikkelsen

CSO / E-handelsspecialist

+45 26 89 43 04

brian.mikkelsen@co3.dk