F&H of Scandinavia lancerer 3 mobile webshops på 8 uger

Læsetid: 2 minutter

Grossisten F&H of Scandinavia lancerer mobiloptimerede webshops for Södahl, Nuance og Rosti Mepal på blot 8 uger.

Få en køreklar mobil webshop med Espresso ligesom F&H's shops

Nu kan du hurtigt og nemt komme i gang med e-handel optimeret til mobile enheder – til en attraktiv pris.

Vores standard webshop, Epresso, giver dig mulighed for at etablere mobile webshops i et responsivt design, så dine kunder er sikret en god oplevelse med din webshop – også på mobile enheder.

F&H har på egen hånd lanceret en stribe mobiloptimerede og integrerede webshops på tre sprog, hver med en leveringstid på cirka tre uger. Co3 leverer skabeloner, data og den nødvendige uddannelse. F&H håndterer resten. Frugten af dette arbejde kan ses på www.soedahl.dk, www.nuance-scandinavia.dk og www.rosti-mepal.dk flere er på vej. Den samlede eksterne udgift til lancering af ny webshop er i dag cirka 20.000 kroner.

Mobil webshop i responsive design

Der er tale om en mobil webshop lavet på den helt rigtige måde i et responsive design. Produkterne skaleres og ombrydes automatisk i forhold til fem forskellige skærmstørrelser, altså skærmen på desktop, mobil og tablet.

Mobil webshop på iPad og iPhone

Sådan ser webshoppen ud på en iPad og en iPhone:

Integration til Axapta

Co3 har skabt integrationen til den centrale AX-løsning, som leverer data til alle shops. Vi henter produktdata og fordeler disse til de respektive webshops via et brandfilter. Integrationen til Axapta er forberedt til at kunne levere webshop-data på alle brands i F&H-regi.

Brandshop bygges på Dynamicweb eCommerce

Shoppen er bygget i Dynamicweb CMS og Dynamciweb eCommerce, som også bruges til websites, intranet og mediecenter hos F&H. Man kan derfor med rette sige, at F&H udnytter alle de muligheder, der ligger i platformen Dynamicweb. 

Få en køreklar mobil webshop med Espresso ligesom F&H's shops

Nu kan du hurtigt og nemt komme i gang med e-handel optimeret til mobile enheder – til en attraktiv pris.

Vores standard webshop, Epresso, giver dig mulighed for at etablere mobile webshops i et responsivt design, så dine kunder er sikret en god oplevelse med din webshop – også på mobile enheder.

Vil du vide mere? 

Så har Brian meget mere at sige om mulighederne ved Espresso. Og han hjælper dig gerne godt i gang med en løsning, der sikrer dine kunder en god oplevelse med din webshop. Også på mobile enheder.

Brian Mikkelsen

CSO / E-handelsspecialist

+45 26 89 43 04

brian.mikkelsen@co3.dk